ΝΔ: «Οι βρεγμένοι τη βροχή δεν τη φοβούνται…»

Αθήνα.-Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στέλνει η ΝΔ στον απόηχο των επεισοδίων που έλαβαν χώρα το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη.

Σε σύντομη ανακοίνωση της καθιστά σαφές ότι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν εκβιάζονται, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «Οι βρεγμένοι τη βροχή δεν τη φοβούνται…».

«Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν απειλούνται, δεν φοβούνται και δεν εκβιάζονται. Θα συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στην υπεράσπιση των αρχών και αξιών μας, πολεμώντας τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται», αναφέρει η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ομάδα 20 ατόμων που πρόσκειται στην ομάδα «Συνέλευση Αλληλεγγύης»  βρέθηκε έξω από την οικία της βουλευτή στη Γλυφάδα, πετώντας τρικάκια και ανοίγοντας πανό το οποίο έγραφε «Άδειες τώρα σε Κουφοντίνα και Γουρνά». Οι αντιεξουσιατές φώναξαν συνθήματα και μοίρασαν κείμενο στο οποίο μεταξύ άλλων ζητούν άδειες στους πολιτικούς κρατουμένους χωρίς προϋποθέσεις.

Την έντονη αντίδραση της για το περιστατικό εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνοντας «Αυτό που έγινε έξω από το σπίτι μου είναι προκλητικό. Ο Κουφοντίνας έχει δολοφονήσει ανθρώπους και μάλιστα πισώπλατα. Κανένας νόμος Παρασκευόπουλου δεν πρόκειται να βγάλει τον Κουφοντίνα από τη φυλακή»