Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Αθήνα φέρνει εξελίξεις

Aθήνα.-Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού Superfoods από το φάιναλ φορ της Euroleague έφερε πολλές περισσότερες συνέπειες από τις αναμενόμενες, καθώς η επόμενη ημέρα περιλαμβάνει από πρόστιμα μέχρι διακοπές συμβολαίων έως και παραιτήσεις.

Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η «πράσινη» αποστολή από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν και όχι αεροπορικώς δημιούργησε αλυσιδωτές εξελίξεις.

Αντώνης Φώτσης, Κρις Σινγκλετον, Μάικ Τζέιμς και Κένι Γκέιμπριελ, οι οποίοι αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας με το πούλμαν, αλλά να επιστρέψουν με αεροπλάνο με δικά τους αεροπορικά έξοδα κινδυνεύουν με γερή… καμπάνα από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods. Οι σκέψεις φτάνουν ακόμα και στη διακοπή συμβολαίου!

Η El Mundo Deportivo αναφέρει μάλιστα πως ο Τσάβι Πασκουάλ είναι πολύ προβληματισμένος και σκέφτεται ακόμη και την παραίτηση, ειδικά αν η διοίκηση της ΚΑΕ απαιτήσει να αποδεσμευτούν οι τέσσερις παίκτες που δεν δέχτηκαν να επιστρέψουν οδικώς από την Τουρκία αλλά πήραν το αεροπλάνο.

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, Πέμπτη, οπότε και αναμένεται η συνάντηση του Ισπανού προπονητή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Στις 7 το πρωί έφτασε η αποστολή Αθήνα

Η… οδύσσεια τελείωσε για την αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Λίγο πριν τις 7 το πρωί και μετά από αρκετές στάσεις οι παίκτες, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου και όλοι όσοι είχαν βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη έφτασαν στην Αθήνα ολοκληρώνοντας ένα ταξίδι το οποίο είχε ξεκινήσει από γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Newsroom ΔΟΛ