Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης παριστάνει τον «κουβαρντά»

Αθήνα.- «Ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται παριστάνοντας τον “κουβαρντά” στα δελτία ειδήσεων. Ας θυμηθεί να τον κάνει όταν θα καταψηφίσει τα θετικά αντίμετρα» απαντά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ. Πάντως, το Μαξίμου απέφυγε να απαντήσει στις κατηγορίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαγραφή χρεών της ΣΕΚΑΠ.

«Κατανοούμε την δυσάρεστη θέση στην οποία βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας που εμπεριέχει θετικά αντίμετρα αλλά και την άμεση προοπτική μέτρων για την απομείωση του χρέους» τονίζει το γραφείο του πρωθυπουργού.

Προσθέτει σκωπτικά, ότι «κάποιος, όμως, πρέπει να του εξηγήσει ότι παριστάνοντας εκ του ασφαλούς τον… κουβαρντά στα δελτία ειδήσεων, απλά εκτίθεται».

«Ας θυμόταν να κάνει τον κουβαρντά, πριν λίγους μήνες, όταν καταψήφιζε στη Βουλή τα 620 εκατ. ευρώ για τους χαμηλοσυνταξιούχους», συνεχίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, για να καταλήξει: «Και, κυρίως, ας το θυμηθεί και μεθαύριο που θα έρθουν τα αντίμετρα στη Βουλή και θα τα καταψηφίσει».