Στην Αυστραλία ο ΥΦΥΠΕΞ Τέρενς Κουίκ 30 Μαίου

Σίδνεϊ.- Ο υφυπουργός Εξωτερικών και αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού Τέρενς Κουίκ θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του Ελληνικού Προξενείου του Σίδνεϊ, ο κ. Κουίκ θα βρίσκεται στο Σίδνεϊ στις 30 Μαΐου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους προέδρους των ομογενειακών συλλόγων, σωματείων και αδελφοτήτων της Νέα Νότιας Ουαλίας.

Η ανακοίνωση Τύπου συμπεριλαμβάνει και πρόσκληση προς τα ηγετικά στελέχη των ομογενειακών συλλόγων και οργανισμών να παραστούν στην συνάντηση ενημέρωσης που θα γίνει όπως προαναφέραμε στις 30 Μαΐου, με ώρα έναρξης 8.00 μ.μ. και θα διαρκέσει μία ώρα. Η συνάντηση θα γίνει στον πρώτο όροφο της Ελληνικής Λέσχης, (Hellenic Club, είσοδος από το 238 Castlereagh Street, Σίδνεϊ).

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, επίσης, ότι οι πρόεδροι ή οι εκπρόσωποί τους, θα πρέπει να ενημερώσουν το Προξενείο για τη συμμετοχή τους στη συνάντηση ηλεκτρονικά στην διεύθυνση grgencon.sid@mfa.gr ή μέσω fax στο 02 9264 6135 έως την Πέμπτη, 25 Μαΐου.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Κουίκ θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών.