Ομογενής διάσημος σεφ διώκεται για επίθεση σε φίλαθλο

Αθήνα.- (Σχόλιο ΡΗΡ) Δεν είναι ούτε όλα ρόδινα ούτε όλοι αγγελικά πλασμένοι στην ανά τον κόσμο ομογένεια. Οι ελληνικής καταγωγής πολίτες του κόσμου έχουν κι αυτοί πάθη και παραβατικές συμπεριφορές αν και οι τελευταίοι δεν αντιπροσωπεύουν παρά ένα ελαχιστότατο μόνον ποσοστό των νομιμοφρόνων και σκληρά εργαζόμενων Αποδήμων. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι σε όλες τις χώρες υποδοχής οι ελληνικής καταγωγής πολίτες θεωρούνται από τα πλέον υγειά κοινωνικά στοιχεία, με μεγάλη ατομική και εθνοτική πρόοδο.

Σίδνεϊ.- Σε μία ανάδρομη περίπτωση, όπως γράφει η ομογενειακή εφημερίδα “Νέος Κόσμος”, η Αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας απάγγειλε κατηγορίες κατά του γνωστού στην τοπική ομογένεια σεφ, Γιώργου Καλομπάρη, με αφορμή την ανάμειξή του σε επεισόδιο στον αγώνα Σίδνεϊ-Μέλμπουρν Βίκτορι, στο Σίδνεϊ, την περασμένη Κυριακή, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του τελικού του αυστραλιανού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Καλομπάρης μηνύθηκε από 19χρονο φίλαθλο της Σίδνεϊ και αναμένεται να εμφανιστεί σε δικαστήριο της πόλης την Πέμπτη, 29 Ιουνίου.

Ο Καλομπάρης -ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όταν έγινε γνωστό ότι χρωστά στο προσωπικό των εστιατορίων του το ποσόν των $2,6 εκατομμυρίων τα τελευταία έξι χρόνια-, διατείνεται ότι αντέδρασε άμεσα όταν κάποιος οπαδός της αντίπαλης ομάδας του Σίδνεϊ εξαπέλυσε προσβλητικά σχόλια κατά του ιδίου και μελών της οικογενείας του.

Ο ίδιος διακρίνεται καθαρά σε βίντεο να πλησιάζει με άγριες διαθέσεις στην εξέδρα και να σπρώχνει βίαια τον 19χρονο φίλαθλο.

Αν και αργότερα ο ίδιος έδειξε μεταμέλεια για την αντίδρασή του αυτή, φαίνεται ότι η Αστυνομία που επιλήφθηκε της υπόθεσης, είχε διαφορετική γνώμη και απάγγειλε τις κατηγορίες.

Στο εν λόγω βίντεο ακούγονται φράσεις κατά του Καλομπάρη όπως «πλήρωσε τους υπαλλήλους σου» και «επιχειρηματία της πλάκας».

Ο Καλομπάρης είπε ότι λυπάται για το επεισόδιο και ότι έκανε ήδη αναφορά στη Βίκτορι και την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Από την πλευρά της Βίκτορι -της οποίας ο Καλομπάρης είναι ο Νο1 οπαδός-, δηλώθηκε ότι ο γνωστός σεφ τυγχάνει της πλήρους υποστήριξης της ομάδας.

Πηγή:Neoskosmos.com