Ένταλμα σύλληψης για τον πα-τέρα(ς) στην Μυτιλήνη

Μυτιλήνη.- Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης προχωρά σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης μετά την καταγγελία χθες το πρωί για το βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού από τον πατέρα του.

Την Τετάρτη, η μητέρα της 13χρονης προέβη σε σχετική καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. Άμεσα, ο άνδρας εντοπίστηκε και προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου όπου και παραμένει, έως της έκδοσης του εντάλματος σύλληψής του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, το παιδί φέρεται να βίωνε τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης για περισσότερο από δύο χρόνια. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η φανερή κακή ψυχολογική κατάσταση του παιδιού μαζί με τη συμπεριφορά της προκάλεσαν την ανησυχία των εκπαιδευτικών στο σχολείο, όπου φοιτούσε κι έτσι ξεκίνησε να ξεδιπλώνεται το μαρτύριο, το οποίο η 13χρονη ζούσε.

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης, οικονομικός μετανάστης από την Αλβανία στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές πριν από μερικά χρόνια, κατηγορούμενος για υπόθεση κακοποίησης, αλλά τότε είχε αθωωθεί. Με τη σύζυγό του και τα πέντε παιδιά τους ζουν σε χωριό κοντά στην πόλη της Μυτιλήνης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ