Διπλό χτύπημα στη Ν.Υόρκη: ΙΧ επεσαν σε πεζούς -2 νεκροί πολλοί τραυματίες

Νέα Υόρκη– Σοκ στην καρδιά της Νέας Υόρκης με διπλό χτύπημα: Σε δύο διαφορετικά σημεία της αμερικανικής μεγαλούπολης, αυτοκίνητα έπεσαν πάνω σε πεζούς. Σύμφωνα με τις αρχές, δύο άνθρωποι είναι νεκροί και πάνω 27 τραυματίστηκαν στα δύο περιστατικά.

Το πρώτο σοκ ήρθε στην καρδιά της Ν. Υόρκης, στην πολυσύχναστη Times Square. Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς παρασέρνοντας πολλούς στο διάβα του.

Η στιγμή μάλιστα που το αυτοκίνητο του πέφτει πάνω στους πεζούς απαθανατίστηκε σε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο οδηγός χτύπησε 23 άτομα. Από αυτά νεκρή είναι η 18χρονη  Αλίσα Έλσμαν, τουρίστρια από το Μίσιγκαν.

Τραγικό περιστατικό το γεγονός ότι αναμεσα στους τραυματίες είναι και η 13χρονη αδερφή της νεκρής γυναίκας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο Fox News,ο οδηγός πήγαινε ανάποδα με το αυτοκίνητο στο δρόμο και επιχείρησε να μπει σε ένα πεζόδρομο ενώ μετά το συμβάν επιχείρησε να διαφύγει.

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας σκοτώθηκε, όπως μεταδίδει το Reuters.

Οι αρχές της Νέας Υόρκης έσπευσαν στο σημείο. Οι μνήμες όλων πήγαν σε αντίστοιχες τρομοκρατικές ενέργειες, ωστόσο πρις από λίγο οι αστυνομικές αρες απέκλεισαν το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειεας.

Το ατύχημα συνέβη στη διασταύρωση 42ης και 7ης λεωφόρου της Νέας Υόρκης.

Ο εκπρόσωπος του Τραμπ, Σον Σπάισερ,  δήλωσε ότι ο «Πρόεδρος έχει λάβει γνώση του συμβάντος στην Times Square και ενημερώνεται διαρκώς».