Αισιόδοξη η ομογενής Νικόλ Μαλλιωτάκη για την νίκη της στις δημαρχιακές της Νέας Υόρκης

Νέα Υόρκη.-  Η Νικόλ Μαλλιωτάκη, είναι η πρώτη Ελληνοαμερικανίδα που διεκδικεί το αξίωμα του δημάρχου της Νέας Υόρκης. Η κυρία Μαλιωτάκη είναι πολιτειακή βουλευτής του Μπρούκλυν και του Στάτεν Αϊλαντ.

Η Ελληνοαμερικανίδα πολιτικός, με καταγωγή από τη Σητεία της Κρήτης, θα διεκδικήσει στις εκλογές του Νοεμβρίου το δημαρχιακό θώκο της Νέας Υόρκης με αντίπαλο το νυν δήμαρχο Μπιλ Ντε Μπλάζιο.

Στη διάρκεια εκδήλωσης για την ενίσχυση της προεκλογικής της εκστρατείας το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουλίου στο Il Bacco στο Little Neck του Λονγκ Αιλαντ, η κυρία Μαλιωτάκη, που, σημειωτέων, είναι και η μόνη γυναίκα υποψήφια δήμαρχος στην πόλη της Νέας Υόρκης, εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι η έκβαση της εκλογικής μάχης της 7ης Νοεμβρίου θα είναι νικηφόρα.

“Θα κερδίσουμε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Εχω επισκεφθεί κάθε δημοτικό διαμέρισμα και παντού υπάρχει η ίδια απαίτηση: πρέπει να απαλλαγούμε από το δήμαρχο Μπιλ ΝτεΜπλάζιο. Είναι απαίσιο αυτό που συμβαίνει σήμερα στην πόλη με το κυκλοφοριακό, τα τρένα, την απουσία μακροπρόθεσμων επενδύσεων. Ξοδεύουμε χρήματα για ο,τιδήποτε άλλο εκτός από το να επενδύουμε μακροπρόθεσμα στην ανάπτυξη και τις υποδομές”, τόνισε η κ. Μαλλιωτάκη.