ΣΑΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ: Λέτε να μην το κατάλαβε;

Γράφει ο Χρήστος Μαλασπίνας

Εγώ για ένα πράγμα απορώ, στο παράπλευρο της ουσίας! Πού βρίσκει το χρόνο και ασχολείται πάνω κατά πάνω με το Facebook του ο Πολάκης; Πότε προλαβαίνει να ενημερώνεται για τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου, να τις μελετά και να δίνει τις δικές του απαντήσεις;

Θαρρώ θα έχει συστήσει ειδικό τμήμα στο Υπουργείο Υγείας, πλαισιωμένο με έμπιστους συνεργάτες οι οποίοι, αντί –όπως και ελόγου του- να ασχολούνται με τις υποθέσεις του υπουργείου τους, με την υγεία τη δική σας, τη δική μου και πάει λέγοντας, έχουν πέσει με τα μούτρα και «ξεσκονίζουν» τις δικαστικές αποφάσεις!

Έχει ξυπνήσει μέσα του ο μεγάλος Κρητικός! Έχει πιάσει πύργους και πολεμίστρες και ξιφουλκεί στον αέρα, νομίζοντας, ότι υπερασπίζεται  την πολιτική των μεγάλων λόγων των μεγάλων οραμάτων , την πολιτική που επαγγέλλονταν προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ και που ΠΟΤΕ δεν την είδαμε! Αντίθετα, βιώνουμε την κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, των μνημονίων, των φόρων, της ανεργίας, της ψευτιάς, της αυταπάτης και των φρούδων ελπίδων. Του ΣΥΡΙΖΑ και των βραδυπορούντων και δύσθυμου συνακολουθήματός του, χάρη της εξουσίας, ΑΝΕΛ! Και μας ζητάνε και τα ρέστα, από πάνω!

Ουά!

Πόσο καλύτερα θα ήτανε για όλους μας, να ξόδευε ο κ. Πολάκης το χρόνο του για την Υγεία! Εκεί όπου του έλαχε να ταχθεί! Τα νοσοκομεία, τα φάρμακα, τα θεραπευτικά υλικά όλα βρίσκονται σε κατάσταση υστέρησης αν δεν υπφέρουν κι από στερητικό συνδρόμο!

Αν θέλει να γενεί κουμανταδόρος της Δικαιοσύνης, γιατί δεν λέει στον Αλέξη να τον βάλει στη θέση του Κοντονή; Άντε, και από πάνω του! Υπερυπουργό Δικαιοσύνης! Μήπως, ακόμη, να τον διορίσει και Δικαστή Αρείου Πάγου;

Καλά, τούτη η κυβέρνηση θα μείνει στην ιστορία εκτός από την ακατάσχετη ροπή στο ψέμα και για τα …φρούτα της!

Αλλά το ‘χει πιάσει το νόημα ο Πολάκης κι ας λέμε εμείς  κι ας γράφουμε ό,τι θέλουμε. Σου λέει: Αμα κάνω μια έρευνα για τα νοσοκομεία ποιος θα την δει; Κανένας.  Άμα ρίξω μια δύο ντουφεκιές στο αέρα όλοι θα γυρίσουν τα κεφάλια τους να κοιτάξουν!

Το ίδιο κάνουν και κάποια συμπαθή τετράποδα, αλλά με …μοσχοβόλια!

Αλλά καλά κάνει! Ναι, καλά κάνει! Κάποιος πρέπει να μας προστατέψει από αυτούς που “δαγκώνουν τους αδύναμους”! Από αυτούς που κόβουν τις συντάξεις. Από αυτούς που υπογράφουν μνημόνια που έλεγαν ότι θα τα έσκιζαν. Από αυτούς που ξεπούλησαν τη Δημόσια περιουσία και μας σκλάβωσαν για 99 χρόνια! Από αυτούς που ξέκαναν τα αεροδρόμια, από αυτούς που μας κοροϊδεύουν για το χρέος, από αυτούς που κάνουν το ΟΧΙ, ΝΑΙ, από αυτούς που μας κογιονάρουν!

Βρε, λέτε να μετεξελίχθηκε σε αντι-ΣΥΡΙΖΑ και να μην το έχει καταλάβει;

Σε ένα πράγμα, πάντως, του βγάζω το καπέλο και συμφωνώ απόλυτα μαζί του: «Ο σεβασμός κατακτάται ΔΕΝ απονέμεται !!!!!»  (Έτσι, όπως ακριβώς το ‘γραψε…)