Ο Τραμπ φέρεται να έδιωξε με τον ομογενή σύμβουλό του Τζορτζ Τζιτζίκος

Ουάσινγκτον.- Mε επιφύλαξη μεταφέρουμε την είδηση που μεταδόθηκε από το Bloomberg, και που αναδημοσιεύονται σε ελληνικά sites, και θέλουν τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να εκδίωξε τον ομογενή σύμβουλό του Τζορτζ Τζιτζίκος τον οποίο, όπως γράφεται, και αποψίλωσε από αρμοδιότητες.

Όπως αναμεταδίδει το iefimerida.gr, αιτία του θυμού του Τραμπ ήταν η μικρή προσέλευση κόσμου σε συγκέντρωση στο Φοίνιξ την περασμένη εβδομάδα, την οποία διοργάνωσε ο Τζιτζίκος.

Κατά το Bloomberg, ο Τραμπ φώναξε τον κορυφαίο βοηθό του σε θέματα ασφαλείας του Κιθ Σίλερ και του ζήτησε να πει στον Τζιτζίκος ότι δεν θα διοργανώσει ποτέ ξανά συγκέντρωση για τον Αμερικανό πρόεδρο.

Κατά πληροφορίες ο Τραμπ ήταν εξοργισμένος με το γεγονός ότι ήταν μικρότερη του αναμενόμενου η προσέλευση. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg ο Αμερικανός πρόεδρος εκνευρίστηκε όταν περιμένοντας να ανεβεί στο βήμα είδε σε μόνιτορ τα πλάνα με την μισογεμάτη αίθουσα.

Μόλις τελείωσε την ομιλία του, «τελείωσε» και τον Τζορτζ Τζιτζίκος.

Ο ίδιος ο ομογενής σύμβουλός του, ένας από τους 4 πιο παλαιούς συνεργάτες του Τραμπ, αρνήθηκε να σχολιάσει.

Σημειώνεται, ότι πρόσφατα, στις 31 Ιουλίου, ο Τζιτζίκος είχε εγκαταλείψει τα καθήκοντά του στο Λευκό Οίκο για να επιστρέψει στις συμβουλευτικές του εργασίες. Συνέχισε όμως να εργάζεται για την εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ και την Εθνική Επιτροπή της Δημοκρατίας.

 

πηγή: iefimerida.gr