Σκίμπε: Θα παίξουμε πιο επιθετικά, έχω καταλήξει σε 7-8 παίκτες

Αθήνα.- O Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός αποκάλυψε ότι έχει καταλήξει στους 7-8 παίκτες που θα είναι στο βασικό σχήμα και τόνισε ότι υπάρχουν 20% – 30% πιθανότητες να αγωνιστεί ο Κώστας Μήτρογλου στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο.

Θυμίζουμε ότι το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 21:45.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σκίμπε εν όψει του αγώνα της Πέμπτης στο «Καραϊσκάκης»:

-Για τις απουσίες: «Έχουμε κάποιες δυσκολίες με τραυματισμούς ποδοσφαιριστών και κάποιοι άλλοι δεν παίζουν με τις ομάδες τους, παρά μόνο κάνουν προπονήσεις. Γι’ αυτό, αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να καλέσουμε πάνω από 23 παίκτες, προκειμένου να τους δούμε όλους. Η εντύπωσή μου είναι πολύ καλή και ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό».

-Για το πως θα παίξει η εθνική: «Θα παίξουμε πιο επιθετικά απ’ ό, τι στο Τάλιν. Σε εκείνο το παιχνίδι έπρεπε νωρίς να κάνουμε δυο αλλαγές αμυντικών, οπότε δεν μπορέσαμε να αναπτύξουμε το επιθετικό μας παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο επιθετικοί στον αυριανό αγώνα. Ίσως να αλλάξω σύστημα. Με Βοσνία και Βέλγιο έπαιξα λίγο πιο αμυντικά. Αύριο θα είμαστε λίγο πιο επιθετικοί. Θα συζητήσω την τακτική με τους παίκτες, αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω περισσότερα πράγματα».

-Για τους παίκτες που κάλεσε και την Εσθονία: «Έχω πολύ καλή εντύπωση απ’ όλους τους παίκτες που κάλεσα. Θα εστιάσουμε στους επιθετικούς μας. Δυστυχώς, ο καλύτερός μας επιθετικός λείπει αύριο. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Ο Φορτούνης ευτυχώς παίζει και είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Μπορεί να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι. Έχω πολύ καλές επιλογές στην διάθεσή μου. Ξέρουμε ότι η Εσθονία ότι είναι πολύ καλή στην άμυνα, είναι και γρήγορη ομάδα, έχει καλούς παίκτες όπως τον Βασίλιεφ. Εμείς πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε στο επιθετικό κομμάτι».

-Για την κατάσταση των Μήτρογλου και Καπίνο: «Κατά 20% με 30% θα παίξει ο Μήτρογλου την Κυριακή. Βρίσκεται εκτός εδώ και τέσσερις εβδομάδες. Αύριο ενσωματώνεται. Μιλήσαμε χθες και είπε ότι είναι καλά, αλλά θα πρέπει να τον δούμε. Θα είναι στον πάγκο και θα δίνει συμβουλές στους επιθετικούς που θα τον αντικαταστήσουν. Ο Καπίνο επίσης δεν έχει κάνει προπονήσεις. Ίσως είναι εντάξει για το δεύτερο παιχνίδι».

-Για την ενδεκάδα: «Δεν έχω αποφασίσει πλήρως. Υπάρχουν 7-8 βασικοί παίκτες. Για τον Κώστα μπορώ να πω ότι ‘ναι, θα παίξει’. Είναι ο πιο δημιουργικός μας παίκτης. Ελπίζω ότι μέχρι αύριο δεν θα έχω τραυματισμούς. Αύριο θα αποφασίσω για τους υπόλοιπους παίκτες που θα παίξουν βασικοί».

Πηγή: .skai.gr