Δεν έλειψε κανείς από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ

Πιο συγκεκριμένα, στην ομιλία του αρχηγού της ΝΔ στην ΔΕΘ το «παρών» έδωσαν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Παρόντες και οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Γιάννης Πλακιωτάκης, οι αντιπρόεδροι του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης, Αδωνις Γεωργιάδης.

Φυσικά, στο Βελλίδειο βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Παρών και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τον Ηλία Ψινάκη.  Φυσικά, από το πλευρό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν έλειψε η σύζυγός του, Μαρέβα αλλά και η αδερφή του και βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Χαμογελαστή δίπλα στον σύζυγο της

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε για την περίσταση μία λευκή παντελόνα, την οποία συνδύασε με μία ριχτή μπλούζα στα χρώματα του λευκού και της άμμου.

Τα παπούτσια που φόρεσε ήταν ταμπά πέδιλα και έδεναν απόλυτα με τα ρούχα της. Τα μαλλιά της ήταν χαλαρά πιασμένα ενώ και το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινους τόνους.

Δείπνο Καραμανλή

Με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης δείπνησε χθες το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε ταβέρνα στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Την πρωτοβουλία για το δείπνο ανέλαβε ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς και συμμετείχαν οι βουλευτές της Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχοι από τη δυτική πλευρά του νομού Θεσσαλονίκης και ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ στο νομό Βάκης Φραντζής.

Ανάλογες συναντήσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν, καθώς ο Κώστας Καραμανλής διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί τους από την εποχή που ήταν απλός βουλευτής και μετέπειτα πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός και αποδέχεται με χαρά τις προτάσεις τους αφού νιώθει σε οικείο περιβάλλον.

 Σταχομαζώματα από newsIt.gr