Γιουβέντους – Ολυμπιακός 2-0 στο Champions League

Ηττήθηκε ο Ολυμπιακός από την Γιουβέντους. Μετά ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο (0-0) η Γιουβέντους ανέβασε ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε δύο τέρματα:

Στο 67′ ΓΚΟΛ για τη Γιουβέντους, 1-0. Ο Σάντρο έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ιγκουαϊν έκανε το πλασέ, ο Νικολάου έκοψε, αλλά ο Αργεντινός με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

Και στο 80′ ΓΚΟΛ για τη Γιουβέντους, 2-0. Ο Ιγκουαΐν κουβάλησε για πολλά μέτρα την μπάλα, έκανε την κάθετη στον Ντιμπαλά, που πρόλαβε τον Προτό στην έξοδο και πλάσαρε. Ο Ενγκελς με τάκλιν έδιωξε, αλλά η μπάλα χτύπησε πάνω στον Μάντζουκιτς και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός μετά από δύο αγώνες έμεινε στους 0 βαθμούς

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Προτό, Φιγκέιρας, Νικολάου, Ένγκελς, Κούτρης, Ρομαό, Ζντιέλαρ, Οφόε, Πάρντο, Σεμπά, Εμενίκε.

Η ενδεκάδα της Γιουβέντους: Μπουφόν, Κιελίνι, Πιάνιτς, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Κόστα, Άλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Μπαρτζάλι, Μάντζουκιτς, Στουράρο.

60′ Αλλαγή για τη Γιουβέντους. Ο Ιγκουαΐν στη θέση του Κουαρδάδο

71′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μπεν στη θέση του Πάρντο

88′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μάριν στη θέση του Εμενίκε

84′ Αλλαγή για τη Γιουβέντους. Ο Μπερναρντέσκι στη θέση του Ντάγκλας Κόστα.

Η μόνη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό: 58′ Αντεπίθεση των “ερυθρόλευκων” -τρεις παίκτες εναντίον δύο αμυντικών κακή πάσα του Πάρντο, στο “ριμπάουντ” ο Σεμπά έπιασε το μακρινό πλασέ, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Μπουφόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός στην πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε στο «Γ.Καραϊσκάκης» από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας με 3-2, ενώ και η Γιουβέντους έχασε στο πρώτο ματς από την Μπαρτσελόνα με 3-0 στο «Καμπ Νου».