Ισοπαλία για ΑΕΛ και ΠΑΟΚ στη Λάρισα – Νίκη για ΠΑΟ

Το βαθμό της ισοπαλίας, λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, κατάφερε να κερδίσει η Λάρισα που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο ΑΕΛ FC Arena για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το τελικό 1-1 αφήνει παραπονεμένους τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να πάρουν το «τρίποντο» και να ανέβουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά.

Ο Μάτος είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Λουτσέσκου στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Μαουρίτσιο, ωστόσο η αποβολή του Κουλούρη με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Ζίζιτς «ανέβασε» το ηθικό των γηπεδούχων, που κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πλασέ του Κριζμάν στο 89′.

in.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Παρά τα τόσα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα και νίκησε δίκαια τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ουσιαστικά οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο τέταρτο με αυτογκόλ του Μιχαήλ στο 10΄ και φάουλ του Μολίνς στο 13΄.