“Έφοδος” αγνώστων με ρόπαλα και κόκκινη μπογιά στο “Έθνος”,

Αθήνα.– Επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας “Έθνος” πραγματοποίησε ομάδα 30 περίπου ατόμων. Οι άγνωστοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες. Αφού κατέβηκαν από αυτές προκάλεσαν φθορές στο κτήριο με ρόπαλα και μπογιές και επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο.

Καταδίκη από ΣΥΡΙΖΑ

Για τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία του Έθνους κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση καταδικάζει το περιστατικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 media, αναφέρει η Κουμουνδούρου και προσθέτει «τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι».

Καταδίκη από ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της “24 Media” και η εφημερίδα “Έθνος”. Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη».

Η Αστυνομία

]Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αποδίδει την επίθεση σε οπαδούς του Ολυμπιακού που πήγαιναν στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ομάδα ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης

Υπενθυμίζεται ότι ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης είναι πλέον ιδιοκτήτης των εφημερίδων “Έθνος”, “Έθνος της Κυριακής” και “Ημερησίας” έναντι του ποσού των 3.580.000 ευρω. Να σημειωθεί ότι ήταν ο μόνος που κατέθεσε προσφορά για τα σήματα και μάλιστα στη  εκπνοή του χρόνου, λίγα δηλαδή λεπτά πριν το κλείσιμο των προσφορών.

Το “Εθνος” επανακυκλοφόρησε πρόσφατα με γραμμή υποστηρικτική προς το ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση.