Επιτέθηκαν στον φερόμενο ως δολοφόνο της Δώρας, στα δικαστήρια

Αθήνα.- Συγγενείς της Δώρας αλλά και πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων επιτέθηκαν και παρά τον κλοιό που είχαν κάνει γύρω του οι αστυνομικοί, ξυλοκόπησαν άγρια τον κατηγορούμενο.

Με μεγάλη δυσκολία οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον βάλουν στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσουν. Την ίδια ώρα η μητέρα του θύματος φώναζε με λυγμούς «θάνατος στον δολοφόνο» ενώ αστυνομικοί προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον πατέρα ο οποίος έλεγε συνεχώς «Αφήστε με να τον πιάσω στα χέρια μου».

Ο κατά ομολογία του δολοφόνος της 32χρονης Δώρας ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

Ειδικότερα, με προπηλακισμούς και «κυνηγητό» μέχρι την είσοδο του ανακριτικού γραφείου «υποδέχτηκαν» τον δολοφόνο της 32χρονης εφοριακού, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας και πλήθος κόσμου που βρισκόταν στα δικαστήρια τους οδού Ευελπίδων, κατά τη μεταγωγή του.

«Αλήτη, δολοφόνε, ξεφτίλα, έφαγες το κορίτσι» του φώναζε ο κόσμος ενώ ο πατέρα της 32χρονης επιχείρησε να τον χτυπήσει. Οι αστυνομικοί που δημιούργησαν κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο τον γλίτωσαν τελευταία στιγμή από το λιντσάρισμα. Ο 58χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη Δώρα για να την ληστέψει οδηγήθηκε ενώπιον του 28ου τακτικού ανακριτή για να απολογηθεί.

 

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ – ΜΠΕ