Απέβαλαν μαθητή επειδή ύψωσε την ελληνική σημαία!!!- Kαι σχόλιο ΡΗΡ

Κρήτη.-  Αποβολή δόθηκε σε μαθητή του ΓΕΛ Γαζίου στο Ηράκλειο επειδή σκαρφάλωσε σε στύλο και ύψωσε την ελληνική σημαία. Το σκεπτικό της απόφασης ήταν ότι προέβη σε επικίνδυνη πράξη.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, στο σχολείο δεν υπήρχε υψωμένη σημαία στον ιστό – όπως προβλέπεται – εδώ και περίπου 4 χρόνια, παρόλο που το θέμα είχε θιχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν από μαθητές.

Το πρωί της παραμονής της 28ης Οκτωβρίου, πριν την προσευχή, ένας μαθητής του 15μελούς του ΓΕΛ, θέλοντας να υψώσει τη σημαία λόγω της εθνικής επετείου, ανέβηκε σε στύλο φωτισμού που βρίσκεται εντός του σχολικού χώρου και έδεσε εκεί τη σημαία. Η πράξη του όμως αυτή φαίνεται ότι θα του στοίχιζε…

Η διεύθυνση του σχολείου τον κάλεσε και τον ενημέρωσε ότι του δίνει αποβολή με τη δικαιολογία ότι η πράξη του μαθητή ήταν επικίνδυνη, καθώς θα μπορούσε να πέσει από τον στύλο.

Το Flashnews.gr, σε επικοινωνία που είχε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, Γιώργο Τερζάκη, για το αν έχει ενημερωθεί σχετικά με το θέμα και για το αν ισχύουν οι καταγγελίες αυτές, ο ίδιος είπε ότι δεν γνωρίζει προς το παρόν κάτι και θα το διερευνήσει.

Σε ερώτηση για το ποιος φέρει την ευθύνη στην περίπτωση που έχουν γίνει τα πράγματα όπως περιγράφονται στην καταγγελία, ανέφερε ότι “Την ευθύνη την έχουν οι καθηγητές από το πρώτο λεπτό που ανοίγει το σχολείο μέχρι να κλείσει.”

Το θέμα έχει προκαλέσει αντιδράσεις και αναστάτωση. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως αναμένεται η απάντηση της διεύθυνσης του σχολείου σχετικά με το θέμα και όλες τις καταγγελίες που αφορούν στην υπόθεση.

Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, Γιώργος Τερζάκης τόνισε ότι δεν γνωρίζει προς το παρόν κάτι και θα διερευνήσει το περιστατικό.

Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, Γιώργος Τερζάκης τόνισε ότι δεν γνωρίζει προς το παρόν κάτι και θα διερευνήσει το περιστατικό.

flashnews.gr/enikos.gr/iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΡΗΡ: Και …πάλι καλά που η διεύθυνση τον απέβαλε, μόνον.  Για παραπλήσια πράξη, οι Τούρκοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τον Σολωμό Σολωμού στην Κύπρο!!! (σ.σ. Ο Σολωμός Σολωμού ξεφεύγοντας από τους Κυανόκρανους πέρασε στη νεκρή ζώνη και προσπάθησε ν΄ ανέβει σε έναν ιστό για να κατεβάσει την τουρκική σημαία, ενώ άλλοι διαδηλωτές προσπάθησαν να τον αποτρέψουν. Tούρκοι ελεύθεροι σκοπευτές από το απέναντι τουρκικό φυλάκιο τον πυροβόλησαν και ο Σολωμός Σολωμού έπεσε νεκρός από σφαίρα στο λαιμό)…

Άσχετο (;)  Χθες, βγήκε από τον Κορυδαλλό Ο Κουφοντίνας με διήμερη άδεια!