Ομογενής επιχειρηματίας βραβεύτηκε από τον Δήμο Μελβούρνης

Μελβούρνη.- Σε μια λαμπρή τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Δημαρχείο Μελβούρνης, η επιχείρηση της ομογενούς Διαμάντως Ροζακέα, αναγνωρίσθηκε για τη συνεισφορά της στην ανάδειξη της εικόνας της πόλης.

Πρόκειται για την καφετέρια Higher Ground στο κέντρο της πόλης, που άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό τον Ιούλιο του 2016.

Μαζί με τον συνιδιοκτήτη της εταιρίας της The Mulberry Group, Nathan Toleman, και τον επίσης συνέταιρο, Ben Clark, η κ. Ροζακέα μεταμόρφωσε έναν εγκαταλειμμένο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του 1892 σε μία εντυπωσιακή γεμάτη ζωντάνια καφετέρια που συνδυάζει στοιχεία ρετρό και μοντέρνας αρχιτεκτονικής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέσα σε μόλις δύο μήνες λειτουργίας κατάφερε να κερδίσει το βραβείο ‘Good Food Guide’s Best Cafe’ της εφημερίδας The Age, ενώ πιο πρόσφατα διακρίθηκε για την υψηλής αισθητικής διακόσμησή του από το θεσμό βράβευσης της εκδότριας AGM Publishing.

Η διάκριση από τον Δήμο Μελβούρνης, στο πλαίσιο του θεσμού Melbourne Awards, έρχεται ως αναγνώριση όχι μόνο της δημοφιλίας της καφετέριας, αλλά και της συνεισφοράς του Higher Ground στη διαμόρφωση της εικόνας της Μελβούρνης.

“Είναι υπέροχο να δουλεύεις στο πλευρό μιας εξαιρετικής και υποστηρικτικής ομάδας και να σε επιβραβεύουν για τη συνεισφορά στη φήμη της πόλης ως πρωτεύουσα του καφέ παγκοσμίως. Ως Ελληνίδα, αναγνωρίζω τη φιλοξενία ως κομμάτι της κουλτούρας μας και είναι χαρά μου να εκπροσωπώ αυτή την ιδέα όποτε έχω την ευκαιρία” ανέφερε σχετικά με τη βράβευση η κ. Ροζακέα.