Λεκτική επίθεση Κωνσταντοπούλου στον πρόεδρο των συμβολαιογράφων

Αθήνα.- Έντονη ήταν η αποδοκιμασία της Ζωής Κωνσταντοπούλου προς τον πρόεδρο των συμβολαιογράφων Γιώργο Ρούσκα στους διαδρόμους του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ).

«Είστε ανεπιθύμητος στο σύλλογο των δικηγόρων» έλεγε η πρώην πρόεδρος της Βουλής εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της για την απόφαση των συμβολαιογράφων να αναστείλουν την αποχή τους και να αρχίσουν κανονικά του φυσικούς και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Μάλιστα η κυρία Κωνσταντοπούλου τον κατηγόρησε, καταγγέλοντας πως η διαδικασία της γενικής συνέλευσης των συμβολαιογράφων έγινε με πλαστά πληρεξούσια και με λιγότερους από 150 συμβολαιογράφους από τους 2.000 που ανήκουν στον σύλλογο.

Απαντώντας στην επίθεση ότι είναι ανεπιθύμυτος, ο κ. Ρούσκας είπε πως πρέπει να το πουν και οι υπόλοιποι δικηγόροι πως είναι ανεπιθύμητος στον χώρο, με την κυρία Κωνσταντοπούλου να καλεί τους συναδέλφους της να το πράξουν. «Οι δικηγόροι να πάρουν θέση» έλεγε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Δεδομένου ότι η λογομαχία έλαβε χώρα την ώρα που πολλοί δικηγόροι βρίσκονταν στο σύλλογο για να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους, τράβηξε την προσοχή τόσο αυτών όσο και του in.gr που την κατέγραψε και κατέχει το ντοκουμέντο.

 

Πηγή: in.gr