Τσιμπήματα: Από εδώ ν΄αρχίσουμε τις συνομιλίες!

Macedonians dressed as phalanges walk next to the bronze statue of Alexander the Great in Skopje September 8, 2011. Tens of thousands of Macedonians took to the streets on Thursday to mark 20 years of independence in a celebration loaded with national pride but stirring controversy at home and abroad. REUTERS/Ognen Teofilovski (MACEDONIA – Tags: ANNIVERSARY SOCIETY POLITICS)/από το FB

Απο εδώ πρέπει ν΄αρχίσουμε τις συνομιλίες με τους Σκοπιανούς! Αν αυτό δεν αλλάξει, τί να μιλήσουμε; Ποιος θα τολμήσει να παραδώσει την Ιστορία και τον Μέγα Αλέξανδρο; Μολών Λαβέ!

Τι χρειάζονται οι διαπραγματεύσεις; Θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ; Η Ελλάδα πρέπει να πει ΟΧΙ. Αυτό φτάνει. Θέλουν να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Η Ελλάδα πρέπει να πει ΟΧΙ.  Αυτό φτάνει. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

Όταν αποφασίσουν να επιστρέψουν στις ρίζες τους, να ανακαλύψουν πάλι τους πραγματικούς τους προγόνους, τότε ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ. Μόνοι τους θα αποποιηθούν το κλεψίτυπο όνομα “Μακεδόνες” και θα ξαναπάρουν αυτό που κάποτε ήτανε.

Την Ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των Μακεδόνων δεν μπορούν να την αντέξουν! Δεν μπορούν να την σηκώσουν! Μόνοι τους κάποια ώρα θα θελήσουν να την αποποιηθούν! Αυτό λέει και πιστεύει ο Κρις Σπύρου, ο ελληνοαμερικανός πολιτικός ηγέτης. Και άδικο δεν έχει. Κοιτάξετε τους!

 

Όχι εθνικιστές δεν είμαστε. Είμαστε πατριώτες. Να ζήσουμε εν ειρήνη εμείς και τα παιδιά μας όλοι θέλουμε. Αλλά την Ειρήνη δεν την εξασφαλίζεις παραχωρώντας. Την κερδίζεις, αγωνιζόμενος και υπερασπιζόμενος την ιστορική αλήθεια, τις αξίες και την γη των προγόνων σου! Σ΄αυτό, αναγνωρίζονται και αναδεικνύονται οι πραγματικοί ηγέτες. Στο Μολών Λαβέ. Όχι στο “Δούναι και Λαβείν”!