Μ. Μπαλαούρας: «Δημιουργεί πρόβλημα ο Δ. Καμμένος» – Βουλευτής ΑΝΕΛ: «Μάλλον θέλει να δώσει τη Μακεδονία»

Αθήνα.- «Θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις» εκτίμησε ο Δημήτρης Καμμένος, λίγες ώρες μετά τη «βόμβα» του Βασίλη Λεβέντη, ότι στη κατ΄ ιδίαν συζήτηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρωθυπουργός του εκμυστηρεύτηκε πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, με αφορμή το Σκοπιανό. Το κλίμα, μάλιστα, ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ πυροδοτήθηκε με νέα κόντρα βουλευτών των δύο κομμάτων, αυτή τη φορά μεταξύ του Δ. Καμμένου και του Μ. Μπαλαούρα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κατηγόρησε τον Δ. Καμμένο ότι δημιουργεί πρόβλημα στη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ: «Ο Δ. Καμμένος και άλλες φορές έχει κάνει δηλώσεις που έχουν δημιουργήσει πρόβλημα μεταξύ των δύο κομμάτων. Άδικη η επίθεσή του και προς εμένα και προς τον Δ. Παπαδημούλη».

«Μάλλον ο κύριος Μπαλαούρας έχει κρυφή χαρά και θέλει να δώσει τη Μακεδονία«, απάντησε μέσω του ΑΝΤ1 ο Δ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Είναι δυνατόν να βάζει χέρι ο Μπαλαούρας στους ΑΝΕΛ για το πώς θα συμπεριφερθούν και ο κ. Παπαδόπουλος να βάζει χέρι στον Π. Καμμένο και να του ζητά να παραιτηθεί; Σε μια συνεργασία δεν μαλώνεις και κάνεις… ντα. Κύριε Μπαλαούρα, να ρωτήσω αν συμφωνείτε με το φακέλωμα των συναδέλφων που έκανε ο Δ. Παπαδημούλης; Πρόκειται για μια χαφιεδιστική πολιτική. Θα μας πει σε ποιους μας έδωσε; Σε τίποτα Γερμανούς, καλά παιδιά;»

«Οι ΑΝΕΛ είμαστε σαφής: Μακεδονία δεν περνάει. Όποιος φέρει το θέμα, θα καταστραφεί πολιτικά. Αποκλείεται ο Π. Καμμένος να συμπλεύσει. Δεν θα κάνει καμία κίνηση που δεν θα είναι υπολογισμένη εθνικά. Καμία παράδοση ονόματος. Εφόσον αλλάξουν το Σύνταγμά τους, τότε δεν θα συζητήσουμε το όνομα. Δεν θα πυροβολήσουμε τα πόδια μας», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

Στους χαρακτηρισμούς περί «ακραίων στοιχείων» που άφησαν το “στίγμα” τους στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έδωσε το… σύνθημα, σε ειρωνικό τόνο: «Την Κυριακή όλοι οι «ακραίοι» στο Σύνταγμα».

Συνεδριάζει η ΚΟ των ΑΝΕΛ

Συνεδριάζει από κοινού στις 2 το μεσημέρι κοινού η κοινοβουλευτική ομάδα και η εκτελεστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατόπιν απόφασης του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να τεθεί στο «τραπέζι» η τελική στάση που θα υιοθετήσει το κόμμα, στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Πηγή:newpost.gr