Πικραμμένος: “Μου ήρθε ουρανοκατέβατο. Είναι γελοιότητες, αθλιότητες…”

Αθήνα.- Έτοιμος να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, όταν ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας για την Novartis, είναι και ο πρώην Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, το όνομα του οποίου επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση. Ο ίδιος αρνείται ωστόσο, την οποιαδήποτε συμμετοχή του, εκτιμώντας ότι ο “εφιάλτης” αυτός, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, έχει πολιτική χροιά, ενδεχομένως, όπως υποθέτει, εξαιτίας της σχέσης του με την οικογένεια Μητσοτάκη.

“Ποτέ μου δεν γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή μαζί τους. Μου ήρθε ουρανοκατέβατο. Δε μπορώ να καταλάβω. Είναι γελοιότητες, αθλιότητες”, τόνισε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο πρώην Πρωθυπουργός.”Το όνομά μου αναμειγνύεται και λέγεται ότι μου έχουν δώσει 100 χιλιάδες ευρώ. Συγκεκριμένα, ότι ο ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες καταθέτει ότι είδε πάνω στο γραφείο του κ. Φρουζή τα χρήματα, 100 χιλιάδες και ρώτησε και του είπε ότι είναι για τον Πικραμμένο. Αυτός ο άνθρωπος, ιερό και όσιο δεν έχει; Έτσι μου είπανε”, ανέφερε ο κ. Πικραμμένος, για να συμπληρώσει:

“Απ’ ότι αντιλαμβάνομαι, οι προστατευόμενοι μάρτυρες πρέπει να ήταν υπάλληλοι της Νovartis… Εγώ βλέπω έναν εφιάλτη. Θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου και θα αποφασίσω. Δεν ξέρω αν θα προβώ σε μηνύσεις. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι είναι αυτό το πράγμα. Από πού ήρθε. Από τότε έχουν περάσει 5 χρόνια. Μέχρι τώρα δεν είχε ακουστεί ποτέ τίποτα και από κανέναν. Γιατί τώρα ξαφνικά; Ενδεχομένως για τη στάση που κρατώ, γι’ αυτά που λέω, γιατί υπήρξα φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη και είχα υπηρετήσει τον Πρόεδρο παλαιότερα… Μέσω του δικηγόρου μου θα ζητήσω τα στοιχεία της δικογραφίας για να δω και τις περαιτέρω ενέργειες. Δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια”.