Πολάκης: Στελέχη της Novartis οι προστατευόμενοι μάρτυρες- Πολιτικός “σεισμός”

Αθήνα.- Στην αποκάλυψη ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες από τους οποίους «χτίστηκε» το κατηγορητήριο για την υπόθεση Novartis ήταν στελέχη της εταιρείας τα οποία πιάστηκαν για παράνομο πλουτισμό και εν συνεχεία – όπως είπε – «κελάηδησαν» προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε πολιτικό σεισμό!

Άμεση ήταν η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος έγραψε στο twitter:

«Το ότι ο Πολάκης γνωρίζει ποιοι είναι οι «προστατευόμενοι» μάρτυρες αλλάζει τα πάντα. Δεν μπορούν πλέον να είναι ανώνυμοι, αφού τους γνωρίζει η Κυβέρνηση. Δεύτερον έχουν συμφέρον να καταγγείλουν, άρα δεν είναι νόμιμη η μαρτυρία τους. Τους έκαψε ο Παύλος».

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Το ότι ο Πολάκης γνωρίζει ποιοι είναι οι «προστατευόμενοι» μάρτυρες αλλάζει τα πάντα. Δεν μπορούν πλέον να είναι ανώνυμοι, αφού τους γνωρίζει η Κυβέρνηση. Δεύτερον έχουν συμφέρον να καταγγείλουν, άρα δεν είναι νόμιμη η μαρτυρία τους. Τους έκαψε ο Παύλος

Σε άλλη ανάρτηση ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει:

Πολάκης: Στελέχη της εταιρείας οι προστατευόμενοι μάρτυρες –

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση του ANT1 ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis είπε μεταξύ άλλων πως «βγαίνει η βρώμα στη δημοσιότητα». Έχω αποδείξει, είπε, «εδώ και δύο χρόνια με στοιχεία ότι στην Ελλάδα από τα 320 δις. Του δημόσιου χρέους τα 85 είναι μαύρο χρήμα στο χώρο της υγείας.

«Οι μαρτυρικές καταθέσεις αποτελούν απόδειξη. Στελέχη της εταιρείας είναι οι μάρτυρες, που αρχίσαν να ”κελαηδούν΄΄ και να ΄΄δίνουν΄΄, στελέχη τα οποία τα έπιασαν να έχουν μεγάλο πλουτισμό που δεν δικαιολογείται και άρχισαν να ΄΄κελαηδούν”. Όχι ότι είναι αγαθά παιδιά, όμως ξεκίνησαν την ιστορία», είπε σχετικά ο Παύλος Πολάκης.

Κληθείς να σχολιάσει τις κατηγορίες ότι η υπόθεση είναι κατασκευασμένη, απάντησε πως «η Novartis, όπως και πολλές φαρμακευτικές έχουν κατακλέψει τον πλανήτη και αυτήν τη στιγμή βγαίνει η βρωμιά στη δημοσιότητα».

Πηγές: in.gr/newIt.gr