Βάλε χρώμα στη ζωή σου…

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Μπορεί εμείς οι γυναίκες να έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε πάρα πολλές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών, των ρούχων, στο βερνίκι νυχιών και πολλά άλλα, αλλά πλέον και οι άνδρες έχουν ένα αξεσουάρ που μπορούν αν το επιλέξουν και το συνδυάσουν σωστά να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Οι κάλτσες είναι ένα αξεσουάρ που οι περισσότεροι άνδρες δεν το αντιμετωπίζουν σαν αξεσουάρ αλλά σαν κάτι αναγκαίο όπως για να μην κρυώνει το πόδι τους. Αν οι άνδρες επέλεγαν τις κάλτσες με την ίδια προσοχή όπως τις γραβάτες και τις ζώνες τότε θα μπορούσαν να απογειώσουν το στυλ τους.

Το jean παντελόνι λόγω του casual χαρακτήρα του μπορεί κάποιος να το συνδυάσει με έντονα χρώμα κάλτσες. Για πιο επίσημες εμφανίσεις τα navy κοστούμια ταιριάζουν με μπορντό κάλτσες, τα γκρι με γκρι και τα μαύρα με μαύρες. Εννοείται ότι υπάρχουν και αρκετοί άλλοι συνδυασμοί τους οποίους μπορεί κάποιος να ανακαλύψει παίζοντας με τα χρώματα.

Σε αυτό το σημείο άξιο αναφοράς είναι και η ποιότητα του υφάσματος, με τα κοστούμια οι μεταξωτές ταιριάζουν απόλυτα, λόγω της λεπτής υφής τους. Το μπλε σκούρο είναι ένα χρώμα που θα σε βολέψει πολύ γιατί ταιριάζει με jean και chinos παντελόνια. Μια καλή ιδέα είναι αν βρεις κάποιο ζευγάρι που σε βολεύει μπορείς να πάρεις διάφορα χρώματα και σχέδια από την ίδια εταιρία για να γλιτώσεις έτσι και τον χρόνο αναζήτησης.

Αν οι κάλτσες είναι ριγέ ή καρό φρόντισε να φοράς ένα ρούχο πχ. πουλόβερ από πάνω που να συμπεριλαμβάνει το χρώμα. Το σετάρισμα της κάλτσας είναι αποκλειστικά στο χρώμα! Αν φοράς πουλόβερ με ρόμβους είναι απαγορευτικό να ακολουθήσεις το ίδιο και στις κάλτσες σου. Σε κάθε περίπτωση οι κάλτσες θα πρέπει να έχουν το ίδιο χρώμα με όταν τις πρωτοαγόρασες.

Κάλτσες με τρύπες δεν τις μπαλώνουμε, απλά τις πετάμε. Κάλτσες με cartoons τις αποφεύγετε, οι κάλτσες οφείλουν να συμβαδίζουν με την ηλικία σου. Το μήκος θα πρέπει να είναι επαρκές ώστε να μην φαίνεται το τριχωτό δέρμα σου. Αν ήθελες να φαίνεται καλύτερα μην τις φοράς καθόλου. Επέλεξε χρώμα λοιπόν και ετοίμασε συνδυασμούς!

Ριγέ, πουά, εμπριμέ, πολύχρωμές…

Διασκέδασε το και τόλμησε το ! Η Άνοιξη ήρθε και το χρώμα επιβάλλεται.