Μηνύματα Αλέξη Τσίπρα, Κώστα Μητσοτάκη

Αθήνα.-Πρωθυπουργός Αλέξης  Τσίπρας: «Ο φετινός εορτασμός του Πάσχα σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα εποχή ελπίδας και αισιοδοξίας, το πέρασμα στη μεταμνημονιακή εποχή» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την ακριτική Τήλο όπου βρίσκεται για τις γιορτές του Πάσχα.
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, λέγοντας πως με αποφασιστικότητα και σύνεση ο ελληνικός λαός θα ανταποκριθεί και στις σύγχρονες προκλήσεις. Πρόσθεσε πως ο ελληνικός λαός υπερασπίζεται τις πανανθρώπινες αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο και τώρα που η Ελλάδα ξαναπατάει στα πόδια της είναι και θα παραμείνει πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας σε μια ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή.
Το «ενωτικό» μήνυμα Μητσοτάκη
Στο Πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν περιορίστηκε μόνο στις ευχές για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, αλλά έδωσε και το στίγμα του, σχετικά με το πως θα κινηθεί στην επόμενη ημέρα. Με τα εθνικά θέματα και την οικονομία να μπαίνουν σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο και τις εξελίξεις να δείχνουν δυσοίωνες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρθηκε τόσο στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, όσο και στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται περισσότερο από την κρίση. «Η σκέψη μας σήμερα είναι με τους δύο αξιωματικούς μας που κρατούνται στην Τουρκία και στις οικογένειές τους. Τους λέμε να βρουν δύναμη στην πίστη τους αλλά και στη στήριξη όλων μας. Σύντομα θα είναι ξανά κοντά μας» δήλωσε από το προαύλιο του Ιερού Ναού της Μεγαλόχαρης της Τήνου, προσθέτοντας πως «για πολλούς Έλληνες η ελπίδα της Ανάστασης ξεθωριάζει μέσα στην σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν».