Προκαλεί η Άγκυρα επιτιθέμενη κατά του Πάνου Καμμένου

Νέα επίθεση εναντίον του Έλληνα Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, χρησιμοποιώντας ξανά βαριές εκφράσεις, έκανε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ.

Σε διαδοχικές αναρτήσεις του, ο Τσελίκ αποκαλεί τον Ελληνας υπουργό Αμυνας «αλαζόνα πολιτικό κωμικό», ενώ καλεί την ΕΕ να καταδικάσει τη στάση του κ. Καμμένο. Παράλληλα, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι ανέχεται τη συμπεριφορά του υπουργού του.

Στο Twitter, αρχικά ο Τούρκος υπουργός ανέφερε ότι συχνά λέγεται πως η αλληλεγγύη στην ΕΕ πρέπει να βασίζεται στις αρχές της κοινής στάσης και στη συνέχεια τόνισε ότι η αλληλεγγύη της Ενωσης σε Ελλάδα και Κύπρο δεν βασίζεται σε αρχές.

Αν γινόταν αυτό, η ΕΕ θα έπρεπε να καταδικάσει τις δηλώσεις και τις ενέργειες «του προσώπου που φέρει τον τίτλο ‘’Ελληνας υπουργός Αμυνας’’», συνέχισε ο Τσελίκ, που στη συνέχεια χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις σε βάρος του κ. Καμμένου.

«Αυτός ο ‘’πολιτικός κωμικός’’ που φέρει τον τίτλο ‘’Ελληνας υπουργός Αμυνας’’ διαρκώς προκαλεί. Η ελληνική κυβέρνηση δίνει τη συναίνεσή της σε αυτόν τον προβοκάτορα, που μιλά για την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων έναντι της Τουρκίας. Παρακολουθούμε τις δηλώσεις του Ελληνα πρωθυπουργού Τσίπρα για τις πολιτικές και νομικές αρχές σε διάφορα ζητήματα. Υπενθυμίζουμε ότι η ανομία και η πρόκληση γίνονται από τον δικό του υπουργό», συνέχισε ο Τσελίκ με απανωτές αναρτήσεις.

Αμέσως μετά ο Τούρκος υπουργός σημείωσε ότι ενώ η ΕΕ υπενθυμίζει στον κόσμο τις πολιτικές αρχές, δεν μπορεί να αγνοήσει τον υπουργό Αμυνας. «Πρέπει να καταδικάσει αυτό το πρόσωπο. Πρέπει να προειδοποιήσει την ελληνική κυβέρνηση. Οι αρχές είναι για όλους, δεν μπορούν να αγνοούνται ενώπιον των άδικων συμπεριφορών των μελών της», τονίζει, διαφορετικά πρόκειται για κενή αλληλεγγύη.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από μερικά 24ωρα ο Ομέρ Τσελίκ είχε επιτεθεί ξανά στον Πάνο Καμμένο, αποκαλώντας τον άμυαλο.

Πηγή:  iefimerida.gr