Χαρούμενη Πασχαλιά από την PanhellenicPost

Ευχές προς την Ομογένεια και όλον τον Ελληνισμό, από την Panhellenic Post. Είθε να έλθουν καλύτερες μέρες για τον Ελληνισμό.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις καθημερινές σας επισκέψεις στην Ιστοσελίδα μας.  Η συνεχής ανοδική πορεία του δείκτη αναγνωσιμότητας της Panhellenic Post  αποτελεί ηθική επιβράβευση των κόπων και των θυσιών για την κατά το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωσή σας. Αποτελεί, όμως, και δείγμα του αδιάπτωτου ενδιαφέροντος των Ελλήνων του εξωτερικού, για την μητέρα πατρίδα.

Παράλληλα, αναδεικνύει και το ενδιαφέρον των Ελλήνων των “εντός των τειχών” για τους “εκτός των τειχών” συνέλληνες. Τα δύο μέρη του αδιαίρετου ΟΛΟΥ. Του Οικουμενικού Ελληνισμού.

Και όχι της “Διασποράς”. Λέξη ελληνική μεν, που όμως, δεν αποδίδει την πραγματικότητα, όπως πολλές φορές έχουμε γράψει. Αδικεί και το ελληνικό Κράτος, και τους Έλληνες όπου γης. Κυρίως, όμως, αδικεί την Ιστορία μας. Αυτήν που υπό τον μανδύα της “προοδευτικότητας” και του “καλού κλίματος” επιχειρούν για μία ακόμη φορά να οικειοποιηθούν μέρος της οι βόριοι γείτονές μας.

Χριστός Ανέστη, για όλους. Και για τους δύο Στρατιώτες μας που παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές της Τουρκίας. Και για τους Κύπριους αδελφούς μας που και πάλι βιώνουν την απειλητική παρουσία  του Αττίλα. Και για τους Βορειοηπειρώτες μας. Χριστός Ανέστη για όλους τους Χριστιανούς, όπου και εάν ευρίσκονται και όπου και εάν έχουν εγκατασταθεί. Ποιός μίλησε, αλήθεια, ποτέ, για “χριστιανούς της διασποράς”;

Με αυτές τις απλές σκέψεις, σας ευχόμαστε Χρόνια Καλά, Χρόνια πολλά και Χρόνια ευτυχισμένα.

ΡΗΡ.