Ενδιαφέρουσα εκδήλωση από το Τμήμα HJ 10 Periclis της AHEPA ELLAS στην Παλαιά Βουλή

Αθήνα.- Σημαντικές εκδηλώσεις, οργανώνονται από το Τμήμα HJ 10 Periclis της AHEPA ELLAS με αφορμή της επίσκεψη του Ύπατου Προέδρου της AHEPA, κ.Carl Hollister στην Αθήνα.

Την Τετάρτη 9 Μαΐου, ώρα 18.30, το Τμήμα HJ 10 Periclis της AHEPA ELLAS διοργανώνει εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο, στην Παλαιά Βουλή (Σταδίου 13, Αθήνα),  ακριβώς με την ευκαιρία της επίσκεψης του Ύπατου Προέδρου της AHEPA στην Ελλάδα, με θέμα την “Συνεισφορά της Ομογένειας των ΗΠΑ και της ΑΗΕΡΑ στην σύγχρονη Ελληνική Ιστορία“.

Θα ακολουθήσει, για όσους επιθυμούν, δείπνο στο εστιατόριο “The Great”  (Όθωνος 6-Σύνταγμα) με κόστος συμμετοχής 25 Ευρώ (πληροφορίες για κράτηση θέσεων για το δείπνο, στους Αδελφούς Φώτη Σαραντόπουλο-6977 209950 και Κωνσταντίνο Γαλάνη-6946 065938).

Το θέμα της εκδήλωσης στην Παλαιά Βουλή καθεαυτού είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.  Καθίσταται ακόμη σημαντικότερη η εκδήλωση, όμως, και από την  παρουσία του Ύπατου Προέδρου της AHEPA, κ.Carl Hollister και της ηγετικής ομάδας που τον συνοδεύει.

  1. Να σημειωθεί ότι  την Παρασκευή 11 Μαΐου, ο Ύπατος Πρόεδρος μεταβαίνει στην Θεσσαλονίκη, όπου στις 15.00 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ το απόγευμα θα κατατεθεί στεφάνι στο μνημείο του Γ΄Σώματος Στρατού. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ώρα 20.00, θα λάβει χώρα δεξίωση προς τιμήν του Ύπατου Προέδρο στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης (ΛΑΦΘ ,Εθ. Αμύνης 1) με κόστος συμμετοχής 20 ευρώ.