Σύλληψη Τούρκου στις Καστανιές Έβρου- Παραπέμπεται στο Αυτόφωρο

Καστανιές.- Στη σύλληψη ενός Τούρκου στις Καστανιές Έβρου, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, προχώρησαν την Τετάρτη οι ελληνικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθείς εκτελούσε χωματουργικές εργασίες και φέρεται να πέρασε σε ελληνικό έδαφος.

Οι πληροφορίες για την ιδιότητά του, ωστόσο, είναι συγκεχυμένες, καθώς παραμένει ακόμη άγνωστο αν πρόκειται για στρατιωτικό, αγρότη ή δημοτικό υπάλληλο.

Στο αυτόφωρο

Στο αυτόφωρο με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στην χώρα αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη ο Τούρκος που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου.Ο δημοτικός υπάλληλος, Μουσά Αλερίκ αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα από το στρατιωτικό φυλάκιο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας.

Τα τουρκικά ΜΜΕ

Τουρκικά μέσα αναφέρουν πως ο συλληφθείς στις Καστανιές είναι ο Μούσα Αλέρικ 38 ετών, ο οποίος είναι δημοτικός υπάλληλος της υπηρεσίας ύδρευσης του Δήμου Αδριανούπολης.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ο συλληφθείς είναι ο Μούσα Αλέρικ 38 ετών ο οποίος είναι υπάλληλος του Δήμου της Αδριανούπολης ο οποίος εργάζεται στην υπηρεσία ύδρευσης.

Όλα συνέβησαν στις 4 ώρα το απόγευμα όταν σήμανε συναγερμός στο Ελληνικό φυλάκιο στις Καστανιές όταν είδαν ένα σκαπτικό μηχάνημα να κατευθύνεται προς την Ελληνική πλευρά.

Παρά τις παραινέσεις των Ελλήνων στρατιωτών προς τον οδηγό να σταματήσει ο ίδιος συνέχισε με αποτέλεσμα οι έλληνες στρατιώτες να παρέμβουν και να τον συλλάβουν.