«Ρουκέτες» από τη Ζωή: Θα ζήλευε κι ο Γκαίμπελς την κυβερνητική προπαγάνδα

Αθήνα.- Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, του Αλέξη Τσίπρα και των πρώην συντρόφων της στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου με συνέντευξή της στα «Νέα Σαββατοκύριακο». Μιλώντας στον Δημήτρη Μανιάτη η πρώην πρόεδρος της Βουλής κάνει λόγο για « κυβερνητική προπαγάνδα θα τη ζήλευε και ο Γκέμπελς» και υποστηρίζει ότι το «Σύνταγμα έχει καταλυθεί».
«Το αρχικό Μνημόνιο του 2010 δεσμεύει την Ελλάδα μέχρι το 2060. Το τρίτο Μνημόνιο του Τσίπρα μέχρι το 2114 τουλάχιστον, επιβάλλοντας αναγκαστικές ρευστοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια. Η ουσία είναι ότι Μνημόνιο σημαίνει υποδούλωση. Και από αυτή την υποδούλωση δεν θα μας βγάλουν οι υπηρέτες των δυναστών.
Από την υποδούλωση θα βγει ο λαός ανατρέποντας το καθεστώς και το πολιτικό κατεστημένο που το υπηρετεί. Το μεγάλο όπλο των πολιτών είναι ότι οι ίδιοι ουδέποτε ψήφισαν ούτε νομιμοποίησαν τα Μνημόνια. Αντίθετα, τα απέρριψαν με συντριπτικό Οχι στο δημοψήφισμα. Αυτό το Οχι υπερασπιζόμαστε. Αυτό το Οχι υπερασπίζεται η Πλεύση Ελευθερίας, καταθέτοντας ταυτόχρονα θετική πρόταση και σχέδιο για την απελευθέρωσή μας αλλά και για την επόμενη μέρα». τονίζει.
Αναφερόμενη στους πλειστηριασμούς λέει: «Χτυπιούνται οι απλοί πολίτες, πλειστηριάζονται ηλεκτρονικά τα σπίτια και οι μικρές ιδιοκτησίες τους, χωρίς να το μαθαίνουν καν. Είναι υποχρέωσή μας να τους υπερασπιστούμε. Απέναντι στην αρπαγή, αλλά και απέναντι στην κυβερνητική προπαγάνδα, που θα ζήλευε και ο Γκέμπελς».