Στοχασμοί: Αγαπώ σε…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
Συγγραφέας
Αγαπώ σε, γιατί μέσα από τα δικά σου πρέπει και τις υποδείξεις έμαθα τη δύναμη που έκρυβα για να διαβώ τη διαδρομή μου.
Αγαπώ σε, γιατί κάθε φορά που μου γυρνούσες την πλάτη κλείνοντάς μου την πόρτα ανακάλυπτα ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να γίνομαι αποδεκτός από όλους.
Αγαπώ σε, γιατί όσες φορές ύψωσες τη φωνή σου κουνώντας μου το δάχτυλό σου, γνώρισα ότι η αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός δεν κρύβονται πίσω από την ένταση της φωνής.
Αγαπώ σε, γιατί μέσα από το συναισθηματικό εκβιασμό ένοιωσα τη ρηχότητα με την οποία βιώνουμε τα συναισθήματα και έμαθα το πόσο εύκολα τα αφήνουμε παραπέρα κάθε φορά που ο φόβος υπερισχύει.
Αγαπώ σε, για κάθε φιλί, κάθε αγκαλιά, κάθε στοργή, κάθε παρουσία, κάθε συμπόνια, κάθε δάκρυ, κάθε δόσιμο, κάθε ματιά, κάθε τρυφερό λόγο, κάθε μοίρασμα, κάθε παραχώρηση, κάθε διευκόλυνση, κάθε κοντά, κάθε σκέψη, κάθε στέρηση, κάθε επιλογή, κάθε χάδι, κάθε χαμόγελο, κάθε λύπη, κάθε βοήθεια, κάθε απόφαση, κάθε μοίρασμα που αποφάσισες να περάσουμε μαζί.
Αγαπώ σε, άνθρωποι που συναντηθήκαμε και ανακατέψαμε λίγη από τη μαγεία μας.
Χάρη σε αυτό σήμερα, αγαπώ που υπάρχω, αγαπώ αυτό που είμαι, αγαπώ ότι κάνω, αγαπώ που σκέφτομαι, αγαπώ πως νοιώθω, αγαπώ που αισθάνομαι, αγαπώ που θέλω, αγαπώ που κάνω, αγαπώ που βρίσκομαι σε αυτή τη ζωή, σε αυτόν το χώρο, σε αυτόν το χρόνο.

Σχόλια Facebook

Website Comments

Σχολιάστε