Δασκάλα διορθώνει επιστολή του Τραμπ και… την επιστρέφει!

Ατλάντα.- Μια συνταξιούχος δασκάλα αγγλικών, διόρθωσε τα λάθη της προεδρικής επιστολής και την απέστειλε πίσω στον αποστολέα της. Η δασκάλα ζει στην Ατλάντα και έλαβε ένα γράμμα από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ!

Όταν συνειδητοποίησε τα λάθη που υπάρχουν στο κείμενο, αποφάσισε να τα διορθώσει και να τα στείλει πίσω στον Λευκό Οίκο.

Η Υβόν Μέισον εργαζόταν ως δασκάλα για 17 χρόνια. Η ίδια ανέφερε ότι η επιστολή οριακά δεν θα έμενε… μετεξεταστέα και διόρθωσε τα πολυάριθμα γραμματικά λάθη.

Η Μέισον διαπίστωσε 11 λάθη στις λέξεις που πρέπει να ξεκινούν με κεφαλαίο γράμμα, όπως «πρόεδρος» και «πολιτεία».

«Εάν επρόκειτο για μαθητή γυμνασίου θα έδινα βαθμό C. Εάν είχε γραφτεί στο λύκειο θα τη βαθμολογούσα με D», σχολίασε η Μέισον στο Greenville News.

Ωστόσο, δεν έβαλε… βαθμό στη διορθωμένη επιστολή, που έφερε την υπογραφή του Ντόναλντ Τραμπ και την έστειλε πίσω στο Λευκό Οίκο.

Η επιστολή ήταν απάντηση σε αντίστοιχο γράμμα της Μέισον που είχε απευθυνθεί στο Λευκό Οίκο για το μακελειό με τους 17 νεκρούς στην Φλόριντα. Πάντως η ίδια θεωρεί ως πιθανότερη εκδοχή η απάντηση να προήλθε από μέλος του επιτελείου του προέδρου κι όχι από τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: skai.gr