ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Πως να μην φωνάζουν αφού τους στέρησαν το …λαδάκι τους;

Έγραφε στις 30 Δεκεμβρίου, 2017 ο Εθνικός Κήρυκας στο Κύριο Άρθρο του: <<Οπως μας είπε ένας ομογενής πρώην δημοσιογράφος μεγάλης αμερικανικής εφημερίδας, πρέπει να απονεμηθεί στον «Εθνικό Κήρυκα» το βραβείο Πούλιτζερ -το ανώτερο βραβείο στη δημοσιογραφία- για τις αποκλειστικές του αποκαλύψεις που έφεραν στο φως αυτό το σκάνδαλο. (σ.σ. της Αρχιεπισκοπής, υποτίθεται).

>Το φαντάζεστε;

Αντί αυτού, οι της Αρχιεπισκοπής και μερικοί άλλοι μας …τίμησαν με ένα άλλο τρόπο: Με την εξαπόλυση μιας επίθεσης οικονομικού στραγγαλισμού μας, ζητώντας από οργανισμούς και άτομα που στο παρελθόν καταχωρούσαν τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους στην Ομογένεια στον «Ε.Κ.» να μην το κάνουν φέτος (…) 

 

Η παρηγοριά τους ας είναι ότι δεν είναι οι μόνοι. Είναι και η κυβέρνηση της Ελλάδας η οποία για να μας …τιμωρήσει μας στερεί ακόμα και τις διαφημιστικές καταχωρήσεις του …Τουρισμού, κάνοντας ζημιά έτσι και στη χώρα>.

 

Αμ τώρα εξηγείται η μέχρις τελικής πτώσεως επίθεση της εφημερίδας στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής. Της στέρησαν το …λαδάκι της! Όσο για το Πούλιτζερ, δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι!