Τουρκία: Έκανε τη λάθος ερώτηση στον υπουργό και… χαστουκίστηκε (βίντεο)

Λάθος… ερώτηση τόλμησε να υποβάλει ένας δημοσιογράφος στον τούρκο υπουργό Γεωργίας Αχμέτ Έσρεφ Φακιμπαμπά με συνέπεια να δεχθεί ένα μεγαλοπρεπές χαστούκι.

Ο αρχικά χαμογελαστός Φακιμπαμπά ακούει έναν δημοσιογράφο να τον ρωτάει γιατί οι άνθρωποι της ασφάλειάς του είχαν σε κοινή θέα τα όπλα τους ενώ περπατούσε και χαιρετούσε τους πολίτες σε δρόμο της επαρχίας Σανλιούρφα της νοτιοανατολικής Τουρκίας ενόψει των εκλογών, με αποτέλεσμα την έκρηξη του υπουργού!

Μετά το χαστούκι, οι δημοσιογράφοι, που απομακρύνθηκαν κακήν κακώς από τους φρουρούς του Φακιμπαμπά, δήλωσαν ότι έκαναν απλώς τη δουλειά τους. Ένας από τους σωματοφύλακες του υπουργού ακούγεται να λέει «δεν με νοιάζει για το επάγγελμά σας».

Οι τούρκοι βουλευτές και οι υπουργοί πραγματοποιούν εκστρατεία στις εκλογικές περιφέρειές τους ενόψει των προεδρικών και κοινοβουλευτικών εκλογών της 24ης Ιουνίου.

Η Τουρκία σήμερα κατατάσσεται μόλις στην 157η θέση μεταξύ 180 χωρών στον Παγκόσμιο Δείκτη Ελευθερίας Τύπου του 2018 σύμφωνα με στοιχεία από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα.
Πηγή: skai.gr