Στο Λονδίνο οικογενειακώς ο Τσίπρας πριν τις Βρυξέλλες

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνοδεύονταν από την σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δυο παιδιά τους. Οι τέσσερίς τους εθεάθησαν στο αεροδρόμιο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανήρτησε το Σάββατο στο Twitter ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουτσομύτης.

Δείτε την ανάρτηση Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός επέλεξε μια πιο χαλαρή εμφάνιση, σε στυλ… Ευκλείδη Τσακαλώτου! Δηλαδή με ένα κόκκινο μπλουζάκι και μια τσάντα πλάτης.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως προαναφέραμε, βρέθηκε στο Λονδίνο οικογενειακώς πριν μεταβεί στις Βρυξέλλες, για την σύνοδο για το μεταναστευτικό.

Μετά τη σύνοδο για το μεταναστευτικό στην έδρα της Κομισιόν, ο Αλέξης Τσίπρας θα επιστρέψει στο Λονδίνο για επίσημη επίσκεψη.

Κατά τη διάρκειά της, θα συναντηθεί μεταξύ άλλων με την πρωθυπουργό της χώρας Τερέζα Μέι και τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Τζέρεμι Κόρμπιν.

Αλέξης Τσίπρας: Λονδίνο – Βρυξέλλες – Λονδίνο!

Στο Λονδίνο μεταβαίνει την Δευτέρα, 25.06.2018 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα έχει συνάντηση με την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο πρωθυπουργός θα έχει μεταξύ άλλων και συνάντηση με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου.

Το πλήρες πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

-Τη Δευτέρα, στις 16:00 θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Θυάτειρων και Μεγάλης Βρετανίας,κ. Γρηγόριο. Στη συνέχεια, στις 18:00, θα συναντήσει νέους εργαζόμενους και επιστήμονες που ζουν και εργάζονται στη Μεγάλη Βρετανία.

-Την Τρίτη το πρωί (9:00) ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου.

Στις 16:00 ο Αλέξης Τσίπρας συναντάται με την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι.

Στη συνέχεια, στις 18:00 θα έχει συνάντηση με τον αρχηγό του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν.

-Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Λονδίνο ολοκληρώνεται την Τετάρτη, με ομιλία που θα έχει (14:15) στο London Business School.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ/ iefimerida.gr