Στο Μάτι ο Τσίπρας μια εβδομάδα μετά τις φονικές πυρκαγιές

Αθήνα.-Τις πληγείσες περιοχές στο Μάτι Αττικής, επισκέφτηκε για μια ώρα σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, μια εβδομάδα μετά τις φονικές πυρκαγιές με τους 84 επιβεβαιωμένους νεκρούς.

Ο Πρωθυπουργός, επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, πυροσβέστες και στρατιώτες, ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, κ. Αναστωστάκη, αλλά και τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών, που βρίσκονται στο πεδίο.

Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από την επίσκεψή στο σημείο της τραγωδίας συνοδευόμενες από το ακόλουθο σχόλιο «Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης».