ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Το μόνο που ξέρουν να κάνουν…

Από το FB: “ΕΡΩΤΩ: “Πως είναι δυνατόν τώρα που το χρέος είναι 185% του ΑΕΠ βγαίνουμε από τα μνημόνια, ενώ όταν ήταν 125% μπήκαμε στα μνημόνια;”

Το ερώτημα το καταλαβαίνω. Απάντηση γιατί ζητάς δεν καταλαβαίνω. Εκτός και εάν είσαι από εκείνους τους ελάχιστους που πιστεύουν ότι πράγματι βγαίνουμε απ΄τα Μνημόνια, μετά το 2022!

 

 Το πρακτορείο  Reuters σημειώνει ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κατηγορούνται γιατί δεν ζητήθηκε συγγνώμη για τη φονικότερη πυρκαγιά στην Ελλάδα και γιατί απέτυχαν να αποτρέψουν την τραγωδία. «Επέστρεψε από τη Βοσνία εσπευσμένα τη Δευτέρα το βράδυ, λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς. Αλλά μένοντας άφαντος για τρεις ημέρες εξαγρίωσε κάποιους ανθρώπους», σημειώνει το Reuters.

«Ηταν στο γραφείο του, προεδρεύοντας τη μία συνάντηση μετά την άλλη, με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών, τους δημάρχους. Ήταν απασχολημένος συντονίζοντας την επιχείρηση», δήλωσε στο Reuters κυβερνητικός αξιωματούχος απαντώντας στο δημοσίευμα.

Αμ, βέβαια, έτσι εξηγείται πως οι νεκροί έφτασαν τους 91 και οι αγνοούμενοι τους 25! ΄Ετσι εξηγείτε ότι μετά το «ολοκαύτωμα» είχαμε και την μετατροπή του «Σωτηρία» σε …πισίνα! Τα συντόνιζε όλα ο Τσίπρας!..

Και η ΕΡΤ πού ήτανε η ΕΡΤούλα να καλύψει τις συναντήσεις; Τόσες συσκέψεις στο Μαξίμου και πέρασαν στο «ντούκου»; Μπά, φαίνεται πως έχει αποδιοργανωθεί μέχρι και το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου… Μυρίζουν εξελίξεις…

 

«Επίθεση με ύβρεις κατά Μητσοτάκη από το Μαξίμου»

Το μόνο που ξέρουν να κάνουν… Κι αυτό, copy and paste!