Συγχαρητήρια του Προέδρου και του πολιτικού κόσμου στον Λευτέρη Πετρούνια για τη χρυσή του νίκη

Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής της Γλασκώβης.

«Θερμά συγχαρητήρια για την νέα «χρυσή» Ευρωπαϊκή σου διάκριση, η οποία επιβεβαιώνει την θέση σου στην κορυφή του Παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος» αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος.

«Η νέα εξαιρετική επίδοση του Λευτέρη Πετρούνια που του εξασφάλισε το τέταρτο χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Γυμναστικής τοποθετεί τον Έλληνα αθλητή στην ιστορική παγκόσμια ελίτ των αθλητών της γυμναστικής» επισημαίνει σε συγχαρητήρια δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Σε Twitter του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη τον χρυσό πρωταθλητή.

«Ο Πετρούνιας κατέκτησε για 4η συνεχόμενη φορά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Χωρίς πολλά λόγια… Απλά υποκλινόμαστε!» έγραψε.

«Σήκωσες την Ελληνική σημαία ξανά ψηλά και μας έκανες όλους υπερήφανους. Για μία ακόμη φορά πιστός στο ραντεβού σου με το χρυσό μετάλλιο. Λευτέρη σε ευχαριστούμε για όλα» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Συγχαρητήρια για τη νίκη του έλαβε και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο Λ. Πετρούνιας.

«Είναι ο άρχοντας των κρίκων!» έγραψε στο Twitter της η Κομισιόν.

ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συνεχάρη τον Λ. Πετρούνια χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον καλύτερο αθλητή».

«Ο Λευτέρης μας @Petrounias_E πιστός στο ραντεβού του με την πρώτη θέση σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση. Ο καλύτερος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος. Σηκώνει κι αυτός την πατρίδα μας στα χέρια του, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Σε ευχαριστούμε!»,