Που καιρός για πανηγύρια και φιέστες! Κατέληξε κι άλλος εγκαυματίας. Στους 95 οι νεκροί!

Αθήνα.- Όσοι ετοιμάζουν πανηγύρια και φιέστες για την 21η Αυγούστου, αλλά και τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προσφέρουν πολύ κακή υπηρεσία στον τόπο. Στο τόπο που συνεχίζει να αθροίζει, δυστυχώς, θύματα στον θλιβερό κατάλογο των νεκρών από τις φονικές φωτιές της 23ης Ιουλίου…

Έτσι, στους 95 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, απεβίωσε εγκαυματίας που νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για άνδρα ηλικίας 63 ετών. Βάσει των στοιχείων, όπως αυτά αποτυπώνονται αυτή την στιγμή, 30 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της Αττικής, 7 εκ των οποίων σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ενώ 4 εξ αυτών είναι διασωληνωμένοι.

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, νοσηλεύεται και ένα παιδί, σε καλή κατάσταση.

Εν μέσω μιάς τέτοιας εθνικής τραγωδίας, ούτε οι επετειακές αναφορές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 (σ.σ. κατ΄ορισμένους έγκριτους οικονομολόγους αποτέλεσαν τον προθάλαμο της οικονομικής μας κατρακύλας) ούτε οι προ των θυρών σάλπιγγες της “καθαρής εξόδου” (που μόνο καθαρή δεν θα είναι) έχουν θέση.