Η ΑΗΕΡΑ HELLAS στην Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου

Αθήνα.- Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου είχε συνάντηση το πρωί της Δευτέρας με τον κυβερνήτη της AHEPA HELLAS, Ευστάθιο Κεφαλίδη και τον αντικυβερνήτη Κωνσταντίνο Βαρσάμη, προκειμένου να δρομολογηθούν περαιτέρω, κοινές δράσεις, στήριξης των πυροπαθών, καθώς και ο έμπρακτος συντονισμός των δυο φορέων. Στη συνάντηση μετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης.

Η Περιφερειάρχης Αττικής αφού ευχαρίστησε τον κ. Κεφαλίδη – «στο πρόσωπό του θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των ομογενών μας στις ΗΠΑ» – για τη δραστηριοποίηση των ομογενών προκειμένου να στηρίξουν τους πυροπαθείς της Ανατολικής Αττικής, πρόσθεσε ότι «υπάρχει ο πατριωτισμός της πράξης και ο πατριωτισμός των εντυπώσεων. Και ευτυχώς και ο κ. Κεφαλίδης και οι ομογενείς μας και εμείς, στην Περιφέρεια Αττικής, επιμένουμε στον πατριωτισμό της πράξης και όχι των εντυπώσεων».

Η ίδια υπογράμμισε ότι η συνάντηση εντάσσεται σε «σειρά σχετικών συναντήσεων, για μέτρα προκειμένου αφενός να επουλώσουμε τις πληγές όσων δοκιμάζονται και αφετέρου, όπως τόνισε και ο κ. Κεφαλίδης, να αποτρέψουμε την επανάληψη τέτοιων τραγωδιών, όπως η τελευταία».

Από την πλευρά του ο κυβερνήτης της AHEPA HELLAS κος Κεφαλίδης δήλωσε ότι μέσα σε τρεις ημέρες συγκεντρώθηκαν από τους ομογενείς 125 χιλιάδες δολάρια, τονίζοντας ότι οι υπόλοιπες ενέργειες θα αποφασιστούν στις ΗΠΑ.