Φιάσκο η φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το Βελλίδειο για Τσίπρα

Θεσσαλονίκη.- Απίστευτα περιστατικά σημειώθηκαν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, λίγο πριν ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινήσει την ομιλία του. Το παρασκήνιο είναι εντυπωσιακό από μια χρονιά που για πολλούς θα μείνει στην ιστορία ως τον απόλυτο εξευτελισμό του… Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Όπως μας μεταφέρουν από τη Θεσσαλονίκη, ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες είχε επιχειρήσει να στήσει μια μεγαλοπρεπή προεκλογική συγκέντρωση μέσα και έξω από το Βελλίδειο. Οι πληροφορίες που μας μεταφέρουν είναι ότι ο κομματικός μηχανισμός είχε κινητοποιήσει κόσμο από όλη την Ελλάδα. Είχαν μισθωθεί πούλμαν ακόμη και από την Αττική προκειμένου να μεταφέρουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία θα κάθονταν στην πρόχειρη εξέδρα και τη γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί έξω από το Βελλίδειο.

Ο σκοπός ήταν να στηθεί φιέστα με χειροκροτήματα την ώρα που ο Τσίπρας έκανε την ομιλία του μέσα στο κτίριο.

Όμως, ο… στρατηγός άνεμος τους χάλασε τα σχέδια. Εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω έπεσαν χημικά με αποτέλεσμα ο αέρας να μεταφέρει τον πυκνό καπνό στο Βελλίδειο. Μέσα σε λίγα λεπτά ο κόσμος έφυγε κακήν κακώς και η φιέστα… αναβλήθηκε.

Μια σημαντική λεπτομέρεια. Εντελώς παράτυπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μοίραζαν προσκλήσεις με το λογότυπο της Helexpo σε κομματικά στελέχη προκειμένου να γεμίσει η αίθουσα και ο παρακείμενος χώρος.

πηγή:in.gr