Βρέθηκαν τα δυο 11χρονα αγοράκια που είχαν απαχθεί στη Λάρνακα!

Το ΡΙΚ μετέδωσε πριν από λίγο ότι τα παιδιά βρέθηκαν – Περιπολικό μεταβαίνει στο σημείο που εντοπίσθηκαν τα δυο 11χρονα αγοράκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου ότι εντοπίστηκαν τα δύο παιδιά που είχαν απαχθεί.\

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν σε κοντινό σημείο από το σχολείο.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης. Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα των αστυνομικών δυνάμεων στη Λάρνακα, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα παιδιά βρέθηκαν κοντά στο σχολείο τους. Ενώ υπάρχει ενημέρωση ότι τα δύο παιδιά έχουν παραδοθεί ήδη στους γονείς τους.

Οι δύο εντεκάχρονοι μαθητές του δημοτικού σχολείου Καμάρων στη Λάρνακα, ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης, απήχθησαν νωρίς το πρωί, πριν από την έναρξη των μαθημάτων.

Οι γονείς των παιδιών είναι από την Ελλάδα και συνδέονται φιλικά μεταξύ τους.

Σε tweet του ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης ευχαρίστησε από καρδιάς την κυπριακή αστυνομία για τον εντοπισμό των παιδιών.

Nicos Anastasiades

@AnastasiadesCY

Συγχαρητήρια στην Αστυνομία Κύπρου, σε όλες τις Αρχές της Δημοκρατίας, για την τιτάνια επιχείρηση αλλα και σε ολους τους πολίτες που με πληροφορίες συνέβαλαν στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Περισσότερα σε λίγο