Η Παμμακεδονική Αμερικής κήρυξε ανεπιθύμητους Τσίπρα και Κοτζιά στις ΗΠΑ

Νέα Υόρκη.– Ενεργώντας από αγάπη προς την πατρίδα, όπως αναφέρει η Παμμκεδονική Ένωση Ηνωμένων πολιτειών Αμερικής, κήρυξε ως ανεπιθύμητα πρόσωπα στην Αμερική τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό των Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Παμμακεδονική Ένωση Ηνωμένων πολιτειών Αμερικής χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη στάση της ελληνικής Κυβέρνησης στην διαπραγμάτευση με τα Σκόπια, και επισημαίνει ότι η Μακεδονία είναι μία, η Μακεδονία είναι Ελλάδα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς φόβουμενοι αντιδράσεις εκ μέρους της ομογένεις, μετάφεραν την τοποθεσία της κλειστής δεξίωσης από το προξενείο στο ξενοδοχείο που διαμένουν στο Millenium Hilton NY1, UN Plaza, New York, NY 10017, στο Diplomat Ballroom, όπου δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε άτομα όπου δεν έχουν διαπίστευση!

Πάντως, στον λογαριασμό του στο Instagram ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ανάρτησε  Φωτογραφία από την βόλτα του στην Times Square. Χαμογελαστός και με τα χέρια στις τσέπες ο κ. Τσίπρας περπατά στους πέριξ δρόμους ενώ νωρίτερα είχε επαφές με εκπροσώπους μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Η απόφαση της Παμμακεδονικής Αμερικής