Ανοιξε πόλεμος Καμμένου με Κουίκ -«Τον διόρισα υπουργό και κάνει κριτική»

Αθήνα.– Σαφείς αιχμές για τον Τέρενς Κουίκ άφησε στην εισηγητική του ομιλία στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη ο Πάνος Καμμένος.

Kαι εν συνεχεία ο κ.Κουίκ από την Αίγυπτο απάντησε τονίζοντας ότι υπηρετεί την εξωτερική πολιτική του Αλέξη Τσίπρα.

Αιχμές για τον Τέρενς Κουίκ άφησε ο Πάνος Καμμένος στην εισηγητική του ομιλία στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη.

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» είπε οργισμένος ο Πάνος Καμμένος, «φωτογραφίζοντας» τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μάλιστα, τόσο ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ δεν έδωσε το «παρών» στο συνέδριο των ΑΝΕΛ, αφού βρίσκεται στο Κάιρο σε επίσημη επίσκεψη για θέματα διμερούς ενδιαφέροντος.

Απάντηση Κουίκ: Βρίσκομαι στην Αίγυπτο υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική που χαράσσει ο Τσίπρας

Την απάντηση του στον Πάνο Καμμένο, έδωσε ο Τέρενς Κουίκ από την Αίγυπτο που βρίσκεται.

«Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας» δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι στο Κάιρο, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

Αυτή η αποστροφή του κ. Κουίκ θεωρήθηκε έμμεση απάντηση στον επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο για όσα εκείνος είπε εναντίον του ίδιου του βουλευτή του κόμματος από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου.

Πηγή: iefimerida.gr