ΣΑΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ: Μαϊμουδοκατάσταση…

Γράφει ο Χρήστος Μαλασπίνας

Τούτη η χώρα βρίσκεται επί ημερών πρώτης φορά αριστερά, στην πρωτοπορία, διεθνώς! Να, δείτε τι γίνεται σήμερα: Ανοίξαμε τις φυλακές (να μπει μέσα ο Γιάννος) κλείσαμε τα Πανεπιστήμια (να βγουν έξω οι Ρουβίκωνες)…

Αμ το άλλο; Βουτήξαμε στο Ιόνιο και βγήκαμε στο …Αιγαίο! Πώς αλλιώς να εξηγήσεις την αντίδραση των Τούρκων; Που θέλουν τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας πάλι δικά τους;

Τώρα, βέβαια, ο Αλέξης  δεν  άντεξε την πίεση και πήρε πίσω τα μίλια… Σιγά τα θαλασσινά ταξίδια που είχε κάνει … Ήθελε και «μπόνους»!  Και στις Πρέσπες, οδικώς πήγε! Με βενζινάκατο πήγε ο Ζάεφ!

Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;  Άντε να πάει και στη Μόσχα να δούμε τι θα μας φέρει από το …κρύο! (Εξόν από μπόλικο …«πάγο»).

Θα μείνει, λέει, στο ΥΠΕΞ μέχρι να κυρωθεί η Συμφωνία με το «Δεύτερο Μέρος»! Θρίλερ! Και πλησιάζει και η Επέτειος του «ΟΧΙ»!

Τυχαίο; Ο Μητσοτάκης έγινε υπουργός των Εξωτερικών όταν ο Σαμαράς παραιτήθηκε γιατί δεν έδινε το «Μακεδονία» στα Σκόπια. Ο Τσίπρας, έγινε Υπουργός των Εξωτερικών γιατί ο Κοτζιάς έδωσε  το «Μακεδονία» στα Σκόπια! Βίοι αποκλίνοντες  σε δρόμο ανηφορικό, κακοτράχαλο και γενικά, γίναμε ένα  μπάχαλο!

Μαϊμουδοκατάσταση.

Και στο βάθος …Σόρος! Λείπει ο Μάρτης απ΄ τη Σαρακοστή;

Το περίεργο δεν είναι που δεν αντέδρασε ο Τσίπρας. Το περίεργο είναι που δεν αντέδρασε ο Σόρος! Κάτι θα ξέρει αυτός…

Κυβέρνηση μετά δημοσίων θεαμάτων! Καμμένος εναντίον Κοτζιά, Κοτζιάς κατά Καμμένου και οι δύο εναντίον Τσίπρα!  Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος! Πρώτη φορά αριστερά και οι σχέσεις μας με τους Αμερικανούς «οι καλύτερες από ποτέ»!!!

Γι αυτό «σούταραν» οι Αμερικανοί τον Καμμένο… Μπήκε σφήνα να τους  χαλάσει τις καλές σχέσεις! Τι να πεις τώρα;  Και με ποιόν Αμερικανό βρήκαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι  να κάνουν τις «καλύτερες σχέσεις»; Με τον Τράμπ! Νόμος της Φυσικής: Τα ετερώνυμα έλκονται…

Η φωτιά μαίνεται στη Σιδωνία… Ευτυχώς εκεί καίει μόνον δένδρα!  Έτσι κι αλλιώς, μόλις κοπάσει ο  «στρατηγός άνεμος», θα σβήσει κι αυτή!..

Τους άλλους να κλαις. Που έχασαν τη ζωή τους για ένα ανοργάνωτο Κράτος, σκέτο μπάχαλο! Και τους έριξαν και το φταίξιμο κιόλας!

Βαρέθηκαν κάποιοι αστυνομικοί να είναι όργανα της Τάξης, και το  ‘ριξαν στις ληστείες! Δύσκολες εποχές  για ένστολους, γενικώς…  Χρειάζονται κι αυτοί για να τους ρίχνουμε το βάρος… Και ‘μεις –με 99 νεκρούς- να βγαίνουμε πούπουλο!