ΜΟΔΑ: Pencil Skirt

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Οι pencil φούστες είναι σχεδιασμένες από τον Christian Dior το 1954 ώστε να τονίζουν τις φυσικές καμπύλες του γυναικείου σώματος. Μια τέτοια φούστα όχι μόνο ταιριάζει σε όλες μας, αλλά μπορούμε και να τη φορέσουμε σε κάθε περίσταση.Ξεχάστε την κλασική άποψη που ταυτίζει αυτή τη φούστα μόνο με επαγγελματικές ή γενικά επίσημες περιστάσεις.

 

H pencilskirt πλέον μπαίνει στις εμφανίσεις μας με ένα πιο daily τρόπο. Ναι μεν μπορείς να τη φορέσεις και στο γραφείο και στο ραντεβού, αλλά μπορείς να ευχαριστηθείς αυτό το κομμάτι όλη μέρα, κάθε μέρα και με πολλούς συνδυασμούς. Ναι, ακόμη και με sneakers.

Υπάρχουν διάφορα είδη pencil φούστας,θα τα αναφέρουμε πιο κάτω και θα δούμε πως θα μπορούσατε να τα συνδυάσετε:

  • Δερμάτινη pencil φούστα: Συνδυάστε την με μακρυμάνικες μπλούζες ουδέτερων χρωμάτων, κατά προτίμηση με ψηλή λαιμόκοψη, ψηλοτάκουνα παπούτσια ή μπότες και δερμάτινη τσάντα.
  • Φλοράλ pencil φούστα : To φλοράλ είναι διαχρονικό συνδυάστε το με ένα τοπ με τα ίδια χρώματα της φούστας.
  • Pencil φούστα με πούλιες: Όταν έχετε δώσει τόση ένταση στο κάτω μέρος του ρούχου, πρέπει να επιλέξετε ένα πολύ ήσυχο κομμάτι για το επάνω μέρος. Όσο πιο απλό είναι το τοπ τόσο πιο όμορφα θα συνδυαστεί.
  • Καρό pencil φούστα: Σε αυτή την περίπτωση, προτιμήστε τα ζωηρά χρώματα όπως μωβ, ροζ, μπλε, και ολοκληρώστε το λουκ σας με τακούνια ή μπότες, ενώ για ένα καθημερινό στυλ, εμπλουτίστε το ντύσιμό σας με ένα μοδάτο αδιάβροχο ή ένα σακάκιστρατιωτικού τύπου.
  • Μαύρη pencil φούστα: Μια μαύρη pencil φούστα κολακεύει κάθε τύπο σώματος, έτσι με ένα τέτοιο ρούχο, εγγυημένα το στυλ σας θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Μοναδική προϋπόθεση, η φούστα να είναι τουλάχιστον στο ύψος των γονάτων για να διατηρηθεί η σικάτη φύση του ρούχου. Οι επιλογές σας είναι ατελείωτες. Για μια κλασσική, διαχρονική εμφάνιση, προτιμήστε μεταξωτά τοπ και μαύρα τακούνια, ενώ αντίθετα μπλούζες σε έντονα χρώματα, συνθετικές γούνες ή ακόμη και δερμάτινα σας εγγυώνται απόλυτη επιτυχία για μια εμφάνιση έξω από τα συνηθισμένα.

Οι επιλογές είναι αρκετές, βγάλτε αυτό το κομμάτι από την ντουλάπα σας και τολμήστε διάφορους συνδυασμούς για μοναδικές εμφανίσεις!