Επιτυχής η εκδήλωση τμήματος της ΑΗΕΡΑ ΕΛΛΑΣ για τον καρκίνο μαστού

Αθήνα.- Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 το Τμήμα, AHEPA HJ-10 Pericles σε συνεργασία με το Τμήμα Ahepa HJ-2 Glyfada, διοργάνωσε με επιτυχία  εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στον παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, σε αίθουσα που παραχωρήθηκε από το Webster Athens Cultural Center.

Σε ανάρτησή του στο FB, το μέλος της AHEPA HJ-10 Pericles, Panagiotis Palaios, ευχαριστεί τους ομιλητές της εκδήλωσης (Δρ. Νικόλαος Μιχαλόπουλος, Επ. Καθηγητής Χειρουργικής στο ΕΚΠΑ, Δρ. Βασίλειος Καλλές, Στρατ, Ιατρός, Ειδ. Γενικός Χειρουργός, Δρ. Αλεξάνδρα Νικήτα, Ακτινοδιαγνώστης Μαστού). Επίσης ευχαριστεί την κυρία Μαργαρίτα Πιττερού, μέλος του ΔΣ από το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» για την συγκλονιστική, όπως την αναφέρει, ομιλία της,  “και τη δύναμη της, που είναι για όλους μας οδηγός για τη ζωή”.

Καταλήγοντας ο κ. Palaios, τονίζει:  “Οι Αδελφοί του τμήματος εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο μας Βαρδή Γωνιωτάκη Κορδερά που ήταν όπως πάντα δίπλα μας καθώς και στον Αδελφό μας Δημήτρη Παπαγεωργίου, που είχε την ευθύνη της εκδήλωσης.»

Φωτογραφίες από την ανάρτηση στο FB.