ΜΟΔΑ: Το καρό φέτος είναι και πάλι στη Μόδα!

της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Όταν μιλάμε για καρό μας έρχεται στο μυαλό το καρό που έγινε μόδα στα 1990s. Φέτος είναι και πάλι στη μόδα, ετοιμαστείτε να το δείτε παντού, σε παντελόνια, σακάκια, φούστες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ουδέτερα και κλασικά prints που μπορείτε να φορέσετε σε λεπτομέρειες ή totallooks και να είστε κομψή και στιλάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει σε τόσες πολλές παραλλαγές που ακόμα και να μην θέλαμε, κάποια θα βρούμε να ”ανταποκρίνεται” στα γούστα μας. Σας προτείνουμε τρόπους να συνδυάσετε το καρό κομμάτι σας:

  • Συνδύασε ένα ψηλόμεσο καρό παντελόνι σε 80s γραμμή με λευκό T-shirt και blazer σε παστέλ χρώμα για ένα καθημερινό απλό look.
  • Παίξτε με τις αναλογίες και ανανεώστε το κλασσικό καρό φόρεμά σας με ένα τοπ με φουσκωτά μανίκια.
  • Μη φοβηθείτε τον συνδυασμό με ριγέ! Είναι μια καλή αφορμή για να αποδείξετε το στυλ σας.
  • Το αντρικό κουστούμι σε καρό δείχνει απίστευτα cool.
  • Ή πολύ απλά να το φορέσετε πάνω από το μπλε τζιν και τα λευκά σας sneakers και να χαρίσετε στυλ στο συνηθισμένο σύνολό σας.

Αν λοιπόν θέλετε να φορέσετε καρό, δημιουργήστε σύνολα που έχουν ρετρό διάθεση και τονίστε τα χείλη σας με ένα έντονο κραγιόν  σε συγγενή με το μοτίβο απόχρωσηκαι εντυπωσιάστε με το στυλ σας!