Το Προεδρείο των ελληνικής καταγωγής πολιτικών στον Έβρο!

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ
Ήδη, γόνιμη συζήτηση και ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων έγινε χθες (14/12) βράδυ ανάμεσα στα μέλη του Προεδρείου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.) και των εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων και φορέων στο Επιμελητήριο Έβρου. Η επιχειρηματικότητα αποτελεί μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας και ο Νομός μας αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την «καρποφορία» καινοτόμων επιχειρήσεων.
Ακολούθησε επίσκεψη στο Δήμαρχο Έβρου και στην Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού.
Η επίσκεψη συνεχίζεται και σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2018.

Από την επίσκεψη του Προεδρείου της ΠαΔΕΕ στο Δήμαρχο.

Στιγμιότυπο από τις προετοιμασίες για τη συνέντευξη Τύπου.  Από αριστερά, το μέλος του ΔΣ Σωτήρης Δελής, ο Πρόεδρος της ΠαΔΕΕ Παναγιώτης Κατσαμπάνης, ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ και επίτιμος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσιος Διμοσχάκης και ο ΠρώηνΠρόεδρος της ΠαΔΕΕ και νυν επίτιμος Γραμματέας,Γιάννης  Πανταζόπουλος.

Από τις συνομιλίες στο Επιμελητήριο Έβρου

Από το τελωνείο των Κήπων ξεκίνησε νωρίς το πρωί το πρόγραμμα περιοδείας της αντιπροσωπείας του προεδρείου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού στον Έβρο.

Ακολούθησε επίσκεψη στις Φέρες και συνάντηση με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης. «Πιστεύουμε ότι με τις συναντήσεις που θα έχουμε και τις επαφές που θα κάνουμε, θα μπορούμε να επιστρέψουμε στα μέρη μας, στην Αυστραλία, τον Καναδά, τις Η. Π. Α., τη Σουηδία, τη Νότια Αφρική, και να προωθήσουμε τη διασύνδεση μεταξύ των παραγωγικών φορέων του νομού Έβρου με τους αντίστοιχους φορείς και τους καταναλωτές του εξωτερικού», δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, Παναγιώτης Κατσαμπάνης.

«Είμαστε πρέσβεις του Ελληνισμού στα μέρη που εκλεγόμαστε βουλευτές. Μετά την κρίση, συμφωνήσαμε ότι το καλύτερο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα να προχωρήσει, ήταν να “δέσουμε” περισσότερο τις οικονομικές σχέσεις της με τις χώρες στις οποίες ζούμε», πρόσθεσε ο ίδιος.