ΣΧΟΛΙΟ: Ο Πάνος Καμμένος, οι ΑΝ. ΕΛ. και η Κυβέρνηση

panhellenicpost.com ΣΧΟΛΙΟ: Όταν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Κυβέρνησης Τσίπρα, Πάνος Καμμένος, μιλάει για “Ολετήρα της χώρας“, όταν αναφέρεται σε “αποστασία“, μπορούν, οι καταστροφικές αυτές ιδιότητες για κάθε χώρα, να αιωρούνται “ορφανές” πάνω από τον Παρθενώνα της Δημοκρατίας; Χωρίς ονοματεπώνυμα; Μπορεί να τις προσπεράσουμε δίχως να συγκινηθεί κανείς; Σαν να μας χάιδεψε, βραδυνές ώρες, το βοριαδάκι τ΄αυτιά, να ανατριχιάσαμε λιγάκι και να τρέξαμε να χωθούμε γρήγορα-γρήγορα κάτω από τα σκεπάσματα;

Ο κ. Καμμένος είναι υποχρεωμένος να πει “διευθύνσεις και ονόματα”. Ποιος είναι ο “Ολετήρας της χώρας”; Ποιος μεθοδεύει “αποστασία”;  Και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ αυτό να το πει ΤΩΡΑ. Όχι “κατόπιν εορτής”, από τα προεκλογικά μπαλκόνια προς άγρα ψήφων.

Και κάτι ακόμα: Εάν “ολετήρες” και “αποστάτες” υπάρχουν στην Κυβέρνηση Τσίπρα, αυτός και οι ΑΝ.ΕΛ. θα τους στηρίξουν με “ψήφο εμπιστοσύνης” ή, έστω και με “ψήφο ανοχής”; Σιωπηρά; Νομίζουν πως θα “ξεπλυθούν” έτσι στην Κολυμβήθρα του Σιλωάμ;

Ο Πάνος Καμμένος μία μόνον ελπίδα πολιτικής σωτήριας έχει. ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΙΝ ΕΛΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Όποια άλλη μεθόδευση θα του γυρίσει σε πολιτικό μπούμερανγκ.

Οι Έλληνες δεν θα δώσουν ποτέ το όνομα “Μακεδονία”.

Αν διαφορετικά πιστεύει ο Πρωθυπουργός, ας κάνει δημοψήφισμα.

Χίλιες συμφωνίες να κάνουν, σε χίλιες Πρέσπες οι έχοντες τη φιλοδοξία να υλοποιήσουν “ένα ώριμο αίτημα της αριστεράς”, τη δημιουργία στα Βαλκάνια ανεξάρτητου Κράτους με όνομα “Μακεδονία”,  η Μακεδονία στον αιώνα  “θα παραμένει μία και αυτή ελληνική”!

ΧΜ